Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 16-Δεκ-2019 15:05

  Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα του ΞΕΕ για τις νεοφυείς επιχειρήσεις, CapsuleT

  Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα του ΞΕΕ για τις νεοφυείς επιχειρήσεις, CapsuleT
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Άνοιξε σήμερα η περίοδος αιτήσεων για την ένταξη "tech startups στον 2ο κύκλο του Προγράμματος Επιτάχυνσης (Μάρτιος – Μάιος 2020) του CapsuleT Travel & Hospitality Accelerator", του πρώτου ελληνικού επιταχυντή αποκλειστικά για startups που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό, τον οποίο δημιούργησε το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΞΕΕ).

  Σε ανακοίνωση του ΞΕΕ τονίζεται ότι η περίοδος υποβολής αιτήσεων θα διαρκέσει μέχρι και τις 20 Ιανουαρίου 2020 καλώντας όσες startup ομάδες παρέχουν τεχνολογικές λύσεις με εφαρμογή στον τουρισμό και ενδιαφέρονται, να υποβάλουν την αίτησή τους εντός του προαναφερθέντος διαστήματος.

  Υπενθυμίζεται πως το πρόγραμμα του επιταχυντή περιλαμβάνει δράσεις όπως εργαστήρια/σεμινάρια (workshops) και συναντήσεις καθοδήγησης (mentoring), ενώ επίσης σημαντικό κομμάτι του αποτελούν οι τοπικές εκδηλώσεις, οι ευκαιρίες παρουσιάσεων και οι συναντήσεις με ειδικούς του τουρισμού (meetups), οι επισκέψεις σε χώρους του κλάδου (on-site visits), αλλά και οι δραστηριότητες δικτύωσης (networking events).

  Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα προσφέρεται στους επιλεγμένους υποψηφίους δωρεάν και χωρίς καμία άλλη οικονομική απαίτηση (ίδια κεφάλαια ή μετοχές από την εταιρεία τους).

   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ