Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 03-Δεκ-2019 20:16

  GEFCO Greece: Νέος γενικός διευθυντής ο Audrius Vilcinskas

  GEFCO Greece: Νέος γενικός διευθυντής ο Audrius Vilcinskas
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ο Audrius Vilcinskas αποτελεί το νέο Γενικού Διευθυντή της Gefco Greece, θυγατρικής του ομίλου GEFCO που αποτελεί leader πανευρωπαϊκά στον κλάδο των logistics στην αυτοκινητοβιομηχανία, με εξειδίκευση παγκοσμίως σε πολυτροπικές αλυσίδες εφοδιασμού.

  Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, ο κ. Audrius Vilcinskas διαθέτει μεγάλη εμπειρία άνω των 22 ετών στη βιομηχανία των logistics. Αποτελεί στέλεχος της GEFCO από το 2013, αρχικά ως Branch Manager της GEFCO Baltic, θυγατρικής του Ομίλου στη Λιθουανία. Το 2016 ανέλαβε ,επιπροσθέτως, τη διαχείριση της δραστηριότητας Overland (contract logistics και οδικές μεταφορές) για ολόκληρη τη GEFCO Baltic. Είναι πτυχιούχος του Πανεπιστημίου του Βίλνιους στον τομέα των International Business.

  "Οι βασικές μας προτεραιότητες για την GEFCO στην Ελλάδα είναι να προωθήσουμε τις λύσεις μας και να διατηρήσουμε αυθεντική συνεργασία με τους σημερινούς και μελλοντικούς πελάτες μας από τους κλάδους της Αυτοκινητοβιομηχανίας, της Ενέργειας, των FMCG και του Φαρμάκου καθώς και να επεκτείνουμε την προσφορά μας σε άλλους βιομηχανικούς κλάδους. Προσβλέπουμε επίσης στην περαιτέρω ενίσχυση των σχέσεων μας με τις ελληνικές εταιρείες μεταφορών", δήλωσε ο νέος Γενικός Διευθυντής της GEFCO Greece.

  "Η αγορά logistics οχημάτων (FVL), στην οποία πρόσφατα εισήλθαμε, εμφανίζει σημαντική δυναμική, ειδικά σε ό,τι αφορά τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα. Ταυτόχρονα, καθώς οι τομείς της ψηφιοποίησης και καινοτομίας (digitalization and innovation), βρίσκονται στο επίκεντρο των προτεραιοτήτων του Ομίλου GEFCO, θα διασφαλίσουμε ότι όλες οι τελευταίες εξελίξεις θα είναι διαθέσιμες στους Έλληνες πελάτες μας", πρόσθεσε.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων