Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 29-Νοε-2019 07:46

  Τα 100 εκατ. ευρώ θα ξεπεράσει η αξία των ακινήτων της Briq Properties

  Τα 100 εκατ. ευρώ θα ξεπεράσει η αξία των ακινήτων της Briq Properties
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Τα 100 εκατ. ευρώ εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει η αξία του χαρτοφυλακίου της Briq Properties, ύστερα από την ολοκλήρωση της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου ύψους 50 εκατ. ευρώ. Σήμερα, η αξία των ακινήτων της εταιρείας διαμορφώνεται σε περίπου 50 εκατ. ευρώ, ύστερα και από την ολοκλήρωση της αγοράς κτηρίου γραφείων στην οδό Αιόλου στην Αθήνα εκατ. ευρώ.

  Σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι επικεφαλής της εταιρείας, χθες, σε συνάντηση με δημοσιογράφους, σε λιγότερο από δώδεκα μήνες, τα κεφάλαια από την ΑΜΚ θα διατεθούν για την απόκτηση νέων ακινήτων. Τα χρήματα που θα κατευθυνθούν στην αγορά ακινήτων τοποθετούνται σε 43 εκατ. ευρώ, καθώς από τα καθαρά αντληθέντα κεφάλαια, ύψους 48,2 εκατ. ευρώ, αφαιρούνται 5,3 εκατ. ευρώ για αποπληρωμή τμήματος του υφιστάμενου δανεισμού και κάλυψη κεφαλαίου κίνησης.

  Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Briq Properties Θοδωρής Φέσσας, γραφεία δεύτερης και τρίτης κατηγορίας πωλούνται σε συμφέρουσες τιμές, με το κλίμα στην οικονομία να έχει βελτιωθεί, γεγονός που λειτουργεί ευεργετικά για την αγορά ακινήτων"

  Ως βασικά κριτήρια για την υλοποίηση επενδύσεων σε ακίνητα, η Briq Properties θέτει την ύπαρξη καλών αποδόσεων, όπως και φερέγγυων μισθωτών.

  Χθες ξεκίνησε η περίοδος άσκησης των δικαιωμάτων προτίμησης και προεγγραφής για την αύξηση η οποία λήγει στις 12 Δεκεμβρίου 2019. Συντονιστές Κύριοι Ανάδοχοι είναι η Alpha Bank και η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ