Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 07-Νοε-2019 13:33

  Intracom Telecom: Προμήθεια της τεχνολογίας WiBAS στην Dark Fibre Africa

  Intracom Telecom: Προμήθεια της τεχνολογίας WiBAS στην Dark Fibre Africa
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Την προμήθεια της πολυσημειακής (PtMP) τεχνολογίας WiBAS™ στην Dark Fibre Africa (DFA), πάροχο υποδομών οπτικών ινών ανοικτής πρόσβασης της Νότιας Αφρικής, ανακοίνωσε η Intracom Telecom.

  Όπως σημειώνει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση, η DFA επέλεξε την πολυσημειακή τεχνολογία WiBAS™ ώστε να μπορέσει να καλύψει την ανάγκη για άψογη ποιότητα ασύρματης συνδεσιμότητας τελευταίου μιλίου, μέσω εμπόρων χονδρικής, σε οικιακούς και επιχειρηματικούς καταναλωτές. Οι τελικοί χρήστες θα απολαμβάνουν υπηρεσία υψηλής ταχύτητας, η οποία καλύπτει την ανάγκη για άμεση πρόσβαση, ενώ παράλληλα αναμένεται η εγκατάσταση υπηρεσίας οπτικών ινών ή ως μόνιμη λύση, όπου ενδείκνυται.

  Επιπλέον, ο νοτιοαφρικάνικος πάροχος διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο οπτικών ινών και το πολυσημειακό σύστημα WiBAS™ πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για την επέκταση της συνδεσιμότητας του δικτύου και τη μεγιστοποίηση της βάσης συνδρομητών. Πιο συγκεκριμένα, η DFA θα επωφεληθεί από τις εξαιρετικές δυνατότητες της πλατφόρμας, όπως η ισχυρή απόδοση και η υψηλή χωρητικότητα, προκειμένου να ικανοποιήσει τη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση για ασύρματη πρόσβαση.

  Το WiBAS™-OSDR, καθώς και ο τερματικός σταθμός WiBAS™-Connect, θα αξιοποιηθούν στην αδειοδοτημένη ζώνη των 26 GHz του δικτύου της DFA. Επιπλέον, ο πάροχος θα αξιοποιήσει το προηγμένο σύστημα διαχείρισης δικτύου uniMS™ μαζί με τα νέα χαρακτηριστικά προγραμματισμού RF, έτσι ώστε να σχεδιάσει με τον πλέον βέλτιστο τρόπο το πολυσημειακό δίκτυο της.

  "Η τεχνολογία αυτή θα μας επιτρέψει να παρέχουμε στους πελάτες μας γρήγορες λύσεις ασύρματης συνδεσιμότητας, καθώς αναμένουν την ανάπτυξη δικτύου οπτικών ινών ενώ αποτελεί ιδανική λύση για τις περιοχές στις οποίες η εγκατάσταση οπτικών ινών δεν είναι εφικτή", ανέφερε ο κ. Andreas Uys, Επικεφαλής Τεχνικός Διευθυντής της DFA. "Η δυνατότητα να έχουμε κορυφαία ασύρματη τεχνολογία μας διασφαλίζει από το να χρειαστεί να συμβιβαστούμε στα επίπεδα υπηρεσιών που οι έμποροι χονδρικής έχουν συνηθίσει", προσέθεσε.

  Ο κ. Ιωάννης Τενίδης, επικεφαλής Μάρκετινγκ του επιχειρησιακού τομέα ασύρματων λύσεων της Intracom Telecom, δήλωσε: "Είμαστε ευχαριστημένοι που επεκτείνουμε την πελατειακή μας βάση στη Νότια Αφρική, μία από τις στρατηγικές αγορές της Intracom Telecom, η οποία οδηγεί την ανάπτυξή μας σε ολόκληρη την ήπειρο. Εδώ και μια δεκαετία η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στη χώρα και η πλατφόρμα WiBAS™ έχει καταφέρει να γίνει η πρώτη επιλογή των παρόχων χάρη στα εξαιρετικά χαρακτηριστικά της. Ανυπομονούμε να υποστηρίξουμε τα επιχειρηματικά πλάνα της DFA τόσο για την παροχή ασύρματης συνδεσιμότητας υψηλής ταχύτητας, όσο και για τη διαφοροποίηση των υπηρεσιών που προσφέρει στους πελάτες της" .

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ