Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 24-Οκτ-2019 13:17

  Μαθιός Πυρίμαχα: ΕΓΣ στις 14 Νοεμβρίου

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η "Μαθιός Πυρίμαχα Α.Ε" ανακοίνωσε σήμερα ότι το Διοικητικό της Συμβούλιο με την από 23 Οκτωβρίου 2019 απόφασή του, καλεί τους μετόχους σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 14 Νοεμβρίου 2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00 π.μ., στην έδρα της Εταιρείας Επιδαύρου 5, στον Ρέντη, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων ημερήσιας διάταξης.

  ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1.Έγκριση της εκλογής του κ. Σταύρου Θεοδωρόπουλου του Θεοδοσίου, ως νέου μέλους του ΔΣ της εταιρείας για το υπόλοιπο της θητείας αυτού

  2.Καθορισμός είδους Επιτροπής Ελέγχου της Εταιρείας, καθορισμός της θητείας της, Εκλογή νέας Επιτροπής Ελέγχου και στελέχωσή της.

  3.Λοιπά Θέματα και Ανακοινώσεις

  Σε περίπτωση μη επιτεύξεως της απαιτούμενης από τον Νόμο απαρτίας για την λήψη αποφάσεως επί των θεμάτων της Ημερησίας Διατάξεως, η τυχόν Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα συνέλθει την 25η Νοεμβρίου 2019 ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00 π.μ. στον ίδιο χώρο.

  Σημειώνεται ότι δεν θα δημοσιευθεί νέα πρόσκληση για την επαναληπτική συνέλευση, σύμφωνα με το άρθρο 130 παρ. 2 εδ.γ’ του Ν.4548/2018, όπως ισχύει.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ