Συνεχης ενημερωση
Η Vodafone Ελλάδας ανακοίνωσε σήμερα ότι η Χριστίνα Παρασκευοπούλου ανέλαβε πρόσφατα τη διεύθυνση Εμπορικών Λειτουργιών, αντικαθιστώντας τον Παναγιώτη Γεωργιόπουλο.
Η νέα διευθύντρια Εμπορικών Λειτουργιών της Vodafone Ελλάδας προέρχεται από την εταιρεία ΟΠΑΠ ΑΕ, όπου είχε αναλάβει τη θέση της Retail Excellence Director, εφαρμόζοντας ένα μεγάλης κλίμακας πρόγραμμα μετασχηματισμού του λειτουργικού μοντέλου στη λιανική αλυσίδα.
Νωρίτερα, είχε εργαστεί για εννέα έτη στην εταιρεία Boston Consulting Group (BCG) στην οποία είχε αναλάβει τον ρόλο της Principal και διαχειριστεί σημαντικά έργα συμβουλευτικής επιχειρήσεων από ένα ευρύ πεδίο τομέων της οικονομίας στη Νότια και Δυτική Ευρώπη.
Η Χριστίνα Παρασκευοπούλου είναι κάτοχος διδακτορικού στη Βιοφυσική από το Imperial College London. Σπούδασε φυσικές επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας, Χάρης Μπρουμίδης δήλωσε: "Καλωσορίζουμε την Χριστίνα Παρασκευοπούλου στη διοικητική ομάδα της Vodafone και της ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο της. Η εξυπηρέτηση των πελατών μας αποτελεί την κορυφαία μας προτεραιότητα, αλλά και γνώμονα σε όλα όσα κάνουμε στη Vodafone, έχοντας ως στόχο να συμβάλλουμε στη διαμόρφωση μίας ψηφιακής κοινωνίας, ανοιχτής σε όλους χωρίς αποκλεισμούς. Επιπλέον, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι με την προσθήκη της Χριστίνας, πλέον το 50% των μελών της διοικητικής ομάδας της εταιρείας μας είναι γυναίκες. Θέλω να ευχαριστήσω τον Παναγιώτη Γεωργιόπουλο για την προσφορά του στη Vodafone, καθώς με τη δουλειά του υπήρξε καταλυτικός στη μετεξέλιξη της εταιρείας σε έναν σύγχρονο πάροχο ολοκληρωμένων υπηρεσιών επικοινωνίας και ψυχαγωγίας".
-
00:07 Βραζιλία: Αντιμέτωπη με τον μεταλλαγμένο κορονοϊό που είναι τρεις φορές πιο μεταδοτικός
-
00:05 Γεννήτριες χρέους
-
00:05 Εν αναμονή του εκμοντερνισμού
-
00:05 Γιατί το δολάριο είναι ισχυρότερο απ' όσο μοιάζει
-
00:04 Ξένοι στον τόπο μας
-
00:04 Μια Πολιτεία που δεν υποχωρεί!
-
00:03 Κανένα έλεος, χωρίς ειλικρινή μεταμέλεια
-
00:03 My Data – Ηλεκτρονικά βιβλία χωρίς λογιστές δεν γίνεται!!!
-
00:02 "Καυτή" ή απλή πατάτα οι πλειστηριασμοί;
-
00:01 Οι Γερμανοί ξανάρχονται και η Ευρώπη αυτοκτονεί...
-
Ο παραγκωνισμός της Τουρκίας...
-
Το βάρος απόδειξης κατά τον φορολογικό έλεγχο
-
Ελλάδα-Ισραήλ: Ιδού η σύγκριση των μέχρι στιγμής αποτελεσμάτων του εμβολιασμού
-
Στη CVC τo 90% της Εθνικής Ασφαλιστικής - Όλοι οι όροι του deal
-
BSH: Κλείνει το εργαστάσιο της Pitsos 31/3 - Οι διαπραγματεύσεις με Μπακατσέλο και εργαζόμενους
-
Από τη Χαλκιδική στην Θράκη. Και από τον Έβρο στην Θεσσαλονίκη
-
Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική παρέμβαση ύστερα από καταγγελίες για εμβολιασμούς εκτός σειράς
-
Γκέιτς και Μασκ "λογομαχούν" για το bitcoin
-
Βουλγαρία: Τέλος οι ομάδες προτεραιότητας, το εμβόλιο προσφέρεται ξαφνικά σε όλους
-
Οι Βρετανοί μπορούν πλέον να ετοιμάζουν "βαλίτσες" για Ελλάδα
-
Ο παραγκωνισμός της Τουρκίας... (160)
-
Ο Τσίπρας "αδειάζει" τρολς και διαδικτυακή λάσπη αλλά ζητεί από Μητσοτάκη αυτοκριτική (33)
-
Γκέιτς και Μασκ "λογομαχούν" για το bitcoin (30)
-
Κ. Μητσοτάκης σε Α. Τσίπρα: Καταδικάστε εδώ και τώρα τη λάσπη (30)
-
Ελλάδα-Ισραήλ: Ιδού η σύγκριση των μέχρι στιγμής αποτελεσμάτων του εμβολιασμού (27)
-
BSH: Κλείνει το εργαστάσιο της Pitsos 31/3 - Οι διαπραγματεύσεις με Μπακατσέλο και εργαζόμενους (19)
-
Το βάρος απόδειξης κατά τον φορολογικό έλεγχο (17)
-
Οι Γερμανοί ξανάρχονται και η Ευρώπη αυτοκτονεί... (16)
-
Σενάρια να μην μειωθεί φέτος η προκαταβολή φόρου εισοδήματος (16)
-
Κ. Μητσοτάκης: Κανένα μυστικό δεν με συνδέει με την Μενδώνη - Αυτός είναι ο ορισμός της λάσπης (13)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
