Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 15-Οκτ-2019 17:12

  Νέες βραβεύσεις για το καινοτόμο εργασιακό μοντέλο της Dialectica

  Νέες βραβεύσεις για το καινοτόμο εργασιακό μοντέλο της Dialectica
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Την επιτυχία του καινοτόμου εργασιακού μοντέλου που εφαρμόζει από την αρχή της ίδρυσής της και στηρίζεται στη διαρκή εκπαίδευση και επιβράβευση των εργαζομένων της, επιβεβαίωσε η διπλή βράβευση που έλαβε η Dialectica στα HR Awards 2019. "Επιλογή της εταιρείας είναι να επενδύει συνεχώς στους εργαζόμενούς της και να παρέχει ένα ιδανικό περιβάλλον ώστε να ξεδιπλώνουν το ταλέντο και τις γνώσεις τους. Αποτελεί μεγάλη τιμή για όλους εμάς στην εταιρεία, να αποτελεί το εργασιακό μας μοντέλο παράδειγμα προς μίμηση για όλη την αγορά", ανέφερε ο επικεφαλής της Dialectica, Γιώργος Τσαρούχας, παραλαμβάνοντας τα βραβεία για τις κατηγορίες"Best Employee's Experience” (Silver Award) και "Effective Total Rewards Strategy” (Bronze Award), κατά τη διάρκεια της χθεσινής τελετής απονομής των βραβείων.

  Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Dialectica, που δημιουργήθηκε τον Ιούλιο του 2015 με προσωπικό 4 ατόμων, σήμερα μετρά περισσότερους από 140 εργαζόμενους και γραφεία σε Αθήνα και Λονδίνο, ενώ στο πλαίσιο τις συνεχούς ανάπτυξής της, η εταιρεία προσλαμβάνει περίπου 10 άτομα τον μήνα, στην πλειονότητα τους πτυχιούχους ελληνικών ΑΕΙ. Το πελατολόγιο της Dialectica προέρχεται σχεδόν αποκλειστικά από το εξωτερικό και αντικείμενό της είναι η παροχή εξειδικευμένων επιχειρηματικών συμβουλών σε θεσμικούς επενδυτές του εξωτερικού, μεγάλες πολυεθνικές, privateequityfunds και συμβουλευτικές εταιρείες.

  Σε ό,τι αφορά την κατηγορία "Best Employee's Experience” η βράβευση αφορά το Dialectica OnBoardingJourney, μια ιδιαίτερη εμπειρία καλωσορίσματος που σχεδίασε η εταιρεία για τους νεοεισερχομένους και διαρκεί 3 μήνες, περιλαμβάνοντας, μεταξύ άλλων, εκπαιδεύσεις, coaching, interactivegames και πολλές ομαδικές δραστηριότητες με συμμετοχή όλων των εργαζομένων.  

  Στην κατηγορία "Effective Total Rewards Strategy”, η διάκριση αφορά το Dialectica Total Rewards Strategy, μέσα από το οποίο παρέχεται στους εργαζόμενους μια ολοκληρωμένη εμπειρία αναγνώρισης και ανταμοιβής σε επίπεδο αμοιβών, παροχών, επαγγελματικής ανάπτυξης και περιβάλλοντος εργασίας. Η στρατηγική αυτή συμβάλει καθοριστικά στην επιτυχημένη προσέλκυση των πιο ταλαντούχων υποψηφίων της αγοράς, επιτυγχάνοντας 40% ρυθμό αύξησης του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας το πρώτο εξάμηνο του 2019 ενώ οι αμοιβές που προσφέρει η Dialectica, την τοποθετούν αρκετά ψηλότερα από τον μέσο όρο της αγοράς. 
   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ