Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 14-Οκτ-2019 15:22

  O Β. Τσαμαντάνης νέος Digital Business Services Director στη SAP Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας

  O Β. Τσαμαντάνης νέος Digital Business Services Director στη SAP Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η SAP Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας ανακοινώνει την αναβάθμιση του Βασίλη Τσαμαντάνη, ενός ικανού στελέχους με μακρόχρονη εμπειρία, στη θέση του Digital Business Services Director SAP Ελλάδος, Κύπρου, Μάλτας. Προτεραιότητα της εταιρείας είναι η συνεχής επαγγελματική ανάπτυξη των εργαζομένων της, με στόχο να παραμένει στο επίκεντρο των εξελίξεων και να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία προς τους πελάτες της.

  Πιο συγκεκριμένα, ο Βασίλης Τσαμαντάνης, αναλαμβάνει τη θέση του Digital Business Services Director για Ελλάδα, Κύπρο, Μάλτα.

  Ο Βασίλης ξεκίνησε την καριέρα του στη SAP το 1997, αρχικά αναλαμβάνοντας θέση Συμβούλου, ενώ ακολούθησε μία μακρά επιτυχημένη πορεία σε νευραλγικές θέσεις της εταιρείας, όπου ηγήθηκε σημαντικών projects. Από το 2016 έχει αναλάβει τη θέση του Centre of Excellence Head, SAP Ελλάδος, Κύπρου & Μάλτας, όπου εργάστηκε συστηματικά με στόχο την επιχειρηματική ανάπτυξη στις τρεις αυτές αγορές, υποστηρίζοντας τις πρωτοβουλίες και την προώθηση των στρατηγικών στόχων της εταιρείας. Ως Digital Business Services Director θα είναι υπεύθυνος για τη διασφάλιση της παροχής υπηρεσιών στους πελάτες της SAP με συνέπεια και εξαιρετική ποιότητα, καθώς και για την περαιτέρω επιτάχυνση της διείσδυσης της SAP στην αγορά της Ελλάδος, της Κύπρου και της Μάλτας, μέσω της υλοποίησης στοχευμένων πρωτοβουλιών και της παροχής υποστήριξης με υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας.

  Ο Ανδρέας Ξηρόκωστας, Διευθύνων Σύμβουλος, SAP Hellas, Cyprus, Malta, δήλωσε σχετικά: "Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την αναβάθμιση του Βασίλη Τσαμαντάνη, ενός ικανού στελέχους με πολυετή και αναγνωρισμένη πορεία στη SAP. Συνεχίζουμε να επενδύουμε συνεχώς στους ανθρώπους μας, οι οποίοι αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο της επιτυχίας κάθε εταιρείας στη νέα ψηφιακή εποχή. Η στρατηγική και όλες μας οι προσπάθειες αποσκοπούν στην δημιουργία της καλύτερης δυνατής εμπειρίας για τους πελάτες μας".

  Ο απερχόμενος Massimiliano Colicchio, μετά από μία επιτυχημένη πορεία στη SAP Ελλάδος, Κύπρου, Μάλτας, αναλαμβάνει νέο ρόλο, ως Service Sales Lead for Cluster Italy & Greece.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ