Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 09-Οκτ-2019 10:06

  Άδειες για διαδικτυακό τζόγο με 3 έως 4 εκατ. ευρώ στον αναπτυξιακό

  Άδειες για διαδικτυακό τζόγο με 3 έως 4 εκατ. ευρώ στον αναπτυξιακό
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Άδειες διαδικτυακού στοιχήματος με τίμημα 3 έως 4 εκατ. ευρώ, 7ετούς διάρκειας, θα προβλέπουν οι νέες ρυθμίσεις της κυβέρνησης, που έρχονται διά μέσου του νέου αναπτυξιακού νόμου, ο οποίος προωθείται εντός των ημερών στη Βουλή, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα "Καθημερινή".

  Με το νέο νομοθετικό πλαίσιο θα επιτραπεί εξάλλου η διενέργεια τυχερών παιγνίων στο Διαδίκτυο βασισμένη σε γεννήτρια τυχερών αριθμών, των γνωστών VLTs ("φρουτάκια").

  Η βασική 7ετής άδεια, σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, θα κοστίζει 3 εκατ. ευρώ για το δικαίωμα παροχής αθλητικού στοιχήματος μέσω διαδικτύου και θα επαυξάνεται κατά 1 εκατ. ευρώ για την παροχή δικαιώματος διεξαγωγής τυχερών παιγνίων που θα περιλαμβάνουν τα παίγνια καζίνο σε πραγματικό χρόνο και τα "φρουτάκια".

  Η κυβέρνηση πιέστηκε να προχωρήσει σε ρύθμιση του σχετικού πλαισίου, καθώς με σειρά αποφάσεών του, το Συμβούλιο της Επικρατείας έκρινε αντισυνταγματικές τις υφιστάμενες ρυθμιστικές προβλέψεις, με αποτέλεσμα ο ΟΠΑΠ να χάσει το δικαίωμα αθλητικού στοιχηματισμού μέσω Διαδικτύου, ενώ νομοτελειακά το ίδιο θα συνέβαινε σύντομα και με τους ανταγωνιστές του.

   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ