Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 08-Οκτ-2019 14:23

  Έργο για τον ΑΔΜΗΕ ανέλαβε η Intracom Telecom

  Έργο για τον ΑΔΜΗΕ ανέλαβε η Intracom Telecom
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Το έργο προμήθειας ραδιοσυστημάτων V-Band υψηλής χωρητικότητας, StreetNode V60-PTP, στον Ανεξάρτητο Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ) για την απρόσκοπτη εταιρική διασύνδεση μεταξύ των κτιρίων του, με κορυφαία χωρητικότητα δεδομένων άνω του 1 Gbit/s, ανέλαβε η Intracom Telecom.

  Ο ΑΔΜΗΕ αναζητούσε μια λύση η οποία θα λειτουργεί σε μη αδειοδοτούμενο φάσμα συχνοτήτων μεγάλης χωρητικότητας που θα επιτρέπει την παράλληλη λειτουργία ζεύξεων. Ταυτόχρονα, επιθυμούσε ένα ελαφρύ σύστημα μικρού όγκου για να επιτύχει γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση. Η πρωτοποριακή λύση της Intracom Telecom ανταποκρίθηκε ιδανικά σε όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις, προσφέροντας αποτελεσματική λειτουργικότητα και ιδιαίτερη αισθητική, η οποία την βοηθά να ενσωματώνεται ομοιόμορφα σε περιβάλλον πόλης. Αξίζει να τονιστεί ότι κύριο ρόλο στην τελική απόφαση του Διαχειριστή έπαιξαν το χαμηλό συνολικό κόστος ιδιοκτησίας (TCO) και η αυτόματη ευθυγράμμιση του StreetNode.

  Η σειρά προϊόντων StreetNode V60-PTP, η οποία που λειτουργεί στις συχνότητες 57-64 GHz, (V-Band) μπορεί να προσφέρει κορυφαία χωρητικότητα έως 1,65 Gbit/s και να υποστηρίξει άψογα εγκαταστάσεις σε επίπεδο δρόμου ή οροφής, επιτρέποντας γρήγορη, οικονομική και αλάνθαστη τοποθέτηση.

  Όπως σημειώνει ο κ. Παναγιώτης Καρσανίδης, διευθυντής κλάδου Τηλεπικοινωνιών του ΑΔΜΗΕ: "Η δυνατότητα του συστήματος για λειτουργία σε επίπεδο μεταφοράς Ethernet, επιτρέπει την απρόσκοπτη λειτουργία των εφαρμογών της επιχείρησης, ενώ η αυτόματη ευθυγράμμιση των κεραιών εξασφαλίζει τη συνεχή λειτουργία των ασύρματων ζεύξεων, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών".

  Ο κ. Ιωάννης Τενίδης, επικεφαλής Μάρκετινγκ του επιχειρησιακού τομέα ασύρματων λύσεων της Intracom Telecom, δήλωσε: "Το έργο αυτό αναδεικνύει το ευρύ φάσμα των αναγκών και απαιτήσεων που μπορούν να ικανοποιήσουν τα ραδιοσυστήματα της Intracom Telecom. Η ανάληψη ενός τέτοιου έργου από έναν σημαντικό διαχειριστή ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, επιβεβαιώνει τη στρατηγική μας να δραστηριοποιηθούμε σε πολλούς τομείς, πέραν των τηλεπικοινωνιών, προσβλέποντας σε νέες ευκαιρίες".

  Το StreetNode V60-PTP της Intracom Telecom έχει επιλεχθεί από κορυφαίους φορείς στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ και την Αυστραλία, χάρη στα τεχνικά, λειτουργικά και επιχειρησιακά πλεονεκτήματά του.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ