Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 02-Οκτ-2019 10:00

  Ενδυναμώνεται η συνεργασία Barphone και Jabra

  Ενδυναμώνεται η συνεργασία Barphone και Jabra
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Κορυφώθηκε η πολυετής συνεργασία της ελληνικής εταιρίας τηλεπικοινωνιακών συστημάτων Barphone με την Jabra, την πρώτη παγκοσμίως πολυεθνική εταιρεία λύσεων τεχνολογίας και ήχου με πωλήσεις σε περισσότερες από 70 χώρες. Συγκεκριμένα, η Jabra αναγνώρισε την Barphone ως Premium Partner, μια διάκριση που πιστοποιεί την επιτυχία και την ραγδαία αύξηση των πωλήσεων που σημειώνει η ελληνική εταιρία τα τελευταία χρόνια όσον αφορά την προώθηση των προϊόντων της Jabra στην ελληνική αγορά.

  Η Barphone, τα τελευταία 20 χρόνια είναι και Business Partner της Avaya. Το 2017 ανακηρύχθηκε "Avaya Diamond Partner”, μια αναγνώριση που αποτελεί την ύψιστη βαθμίδα πιστοποίησης της Avaya. H διάκριση αυτή είναι αποτέλεσμα της μακρόχρονης εμπειρίας της ελληνικής εταιρείας στην υλοποίηση ολοκληρωμένων λύσεων επικοινωνίας, την ανάπτυξη λογισμικού, την εκπαίδευση και τεχνική υποστήριξη, ειδικά στις τηλεπικοινωνιακές λύσεις που αναπτύσσει η Avaya. Διαθέτοντας πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στον χώρο των τηλεπικοινωνιών, η Barphone εγγυάται την παροχή κορυφαίων λύσεων και υπηρεσιών, που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες των μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων, με εξειδίκευση στα συστήματα CC, UC και Collaboration.

  Μιλώντας για την ενίσχυση της συνεργασίας της Barphone με την Jabra, ο κ. Πέτρος Θεριανός, Managing Director της Barphone,  δήλωσε τα εξής: "Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που αναγνωρίστηκε η πολύχρονη συνεργασία μας με τη Jabra και ανακηρυχθήκαμε ως ο μόνος Premium Partner στην Ελλάδα. Έχοντας πλέον στο portfolio των λύσεων μας και τα προϊόντα της Jabra, γίναμε ακόμα πιο ευέλικτοι και ανταγωνιστικοί στην υλοποίηση έργων για μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, προσφέροντας ασυναγώνιστη ποιότητα, κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά και υποδειγματική εργονομία".

  Αξίζει να σημειωθεί πως η Jabra διαθέτει μια πλήρη γκάμα προηγμένων και καινοτομικών ασύρματων και ενσύρματων headsets και συσκευών ανοικτής ακρόασης (speakerphones). Η έμφαση σε τεχνολογίες αιχμής σε όλα τα στάδια σχεδίασης, κατασκευής και υποστήριξης των προϊόντων της έχει στόχο την απόδοση ποιοτικού ήχου, ανωτέρου επιπέδου εργονομίας, που διασφαλίζει τη βέλτιστη δυνατή εμπειρία των εργαζομένων.

  Επιπλέον, οι προτάσεις της Jabra είναι πιστοποιημένες για χρήση και συνεργασία με κορυφαίες πλατφόρμες ολοκληρωμένης επικοινωνίας (Unified Communications) της Avaya, τις οποίες διαθέτει επί σειρά ετών στην ελληνική αγορά η Barphone. H Jabra αποτελεί από το 2011 Platinum Partner του προγράμματος Avaya DevConnect, μέσω του οποίου τα προϊόντα Jabra συνεργάζονται στενά με τις λύσεις ολοκληρωμένων επικοινωνιών της Avaya, με αποτέλεσμα μέγιστη ευκολία στην εγκατάσταση, ανώτερη απόδοση και χρηστικότητα, απόλυτη ευελιξία και εργονομία. Η συνεργασία των δύο εταιρειών επεκτείνεται στην κοινή ανάπτυξη τεχνολογιών και πιστοποιημένων προϊόντων για λύσεις Avaya και συγκεκριμένα για μια πληθώρα εφαρμογών στην τηλεφωνία IP, στην ενδοεταιρική επικοινωνία, στο mobility, στην αναγνώριση φυσικής ομιλίας, στην ψηφιακή τηλεφωνία και κάποιες ακόμα που αφορούν σε κάθετες λύσεις.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ