Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 01-Οκτ-2019 19:10

  Messaritis Ανανεώσιμες: Παραδόθηκε νέο έργο 500kW της εταιρείας "ΝΤΑΚΟΒΑΝΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΙΚΕ"

  Messaritis Ανανεώσιμες: Παραδόθηκε νέο έργο 500kW της εταιρείας "ΝΤΑΚΟΒΑΝΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΙΚΕ"
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Messaritis Ανανεώσιμες συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της στον τομέα κατασκευής φωτοβολταϊκών σταθμών, ολοκλήρωσε τη μελέτη και την κατασκευή ενός ακόμη φωτοβολταϊκού συστήματος ισχύος 499,95kW, της εταιρείας "ΝΤΑΚΟΒΑΝΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΙΚΕ" στο δήμο της Λάρισας.

  Το έργο ανήκει στους ιδιοκτήτες της εταιρείας ΝΤΑΚΟΒΑΝΟΣ POOLS. H εν λόγω εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής κολυμβητικών δεξαμενών έχοντας ολοκληρώσει μέχρι σήμερα εκατοντάδες έργα πανελλαδικά. Για το σκοπό αυτό εισάγει και εμπορεύεται ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό, αξεσουάρ, αυτοματισμούς και αναλώσιμα είδη πισίνας, επιλεγμένα από τους καλύτερους κατασκευαστές παγκοσμίως.

  Σήμερα η εταιρεία στεγάζεται σε κτίριο 250m2 στον Ισθμό της Κορίνθου, διατηρεί αποθήκη εκατοντάδων τετραγωνικών μέτρων με στοκ υλικών και ανταλλακτικών για την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της και το ανθρώπινο δυναμικό της αριθμεί σε σταθερή βάση περισσότερα από 10 άτομα.

  Το έργο ανατέθηκε στην Messaritis Ανανεώσιμες, με κριτήριο την πολύχρονη εμπειρία της στο χώρο της ενέργειας, τον μεγάλο όγκο των έργων που διαχειρίζεται, καθώς επίσης το ανταγωνιστικό της κόστος κατασκευής, σε συνάρτηση πάντα με την υψηλή ποιότητα των προσφερόμενων υλικών και υπηρεσιών.

  Η Messaritis ολοκλήρωσε και παρέδωσε το έργο σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ευρωπαϊκού προτύπου IEC62446:2016, χρησιμοποιώντας φωτοβολταϊκά πλαίσια της εταιρείας EGING PV, αντιστροφείς της εταιρείας ABB και σύστημα απομακρυσμένης παρακολούθησης της εταιρείας InAccess.

  Η Messaritis Ανανεώσιμες αποτελεί μέρος του ομίλου εταιριών MESSARITIS, ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο της ενέργειας από το 1955. Εξειδικεύεται στην κατασκευή, λειτουργία & συντήρηση Φωτοβολταϊκών σταθμών με αδιάλειπτη παρουσία από το 2007. Έχει αδειοδοτήσει, μελετήσει και κατασκευάσει μέχρι σήμερα πάνω από 50 έργα, καθώς επίσης παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες λειτουργίας και συντήρησης σε περισσότερους από 150 Φ/Β σταθμούς και σε πάνω από 25 νομούς πανελλαδικά. Η εταιρεία παραμένει διαχρονικά πιστή στις αξίες της προσφέροντας υπηρεσίες που διακρίνονται για τον υψηλό βαθμό εξυπηρέτησης, την τεχνική υπεροχή και την καινοτομία.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ