Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 27-Σεπ-2019 14:53

  H JinkoSolar ξεκίνησε προμήθεια Φωτοβολταϊκών Πλαισίων Υπερυψηλής Απόδοσης σε έργο της METKA EGN στην Ισπανία

  H JinkoSolar ξεκίνησε προμήθεια Φωτοβολταϊκών Πλαισίων Υπερυψηλής Απόδοσης σε έργο της METKA EGN στην Ισπανία
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η JinkoSolar, μία από τις μεγαλύτερες και πλέον καινοτόμες εταιρείες παραγωγής φωτοβολταϊκών πλαισίων στον κόσμο, ανακοίνωσε στις 24 Σεπτεμβρίου 2019 την έναρξη υλοποίησης της Σύμβασης Προμήθειας Φωτοβολταϊκών Πλαισίων  υπερυψηλής απόδοσης (ultra high efficiency Cheetah) συνολικής ισχύος 300MW, με την εταιρεία METKA EGN, έναν από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους κατασκευαστές Φωτοβολταϊκών Πάρκων στον κόσμο.  Τα φωτοβολταϊκά πλαίσια θα εγκατασταθούν σε έναν από τους μεγαλύτερους σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκά στην Ευρώπη, ο οποίος κατασκευάζεται στο δήμο Talavan, Caceres της Ισπανίας (Talasol Project).

  "Τα Φωτοβολταϊκά πλαίσια Cheetah έχουν τύχει εξαιρετικά μεγάλης αποδοχής από την αγορά και έχουν αναδειχθεί σε industry standard.  Είμαστε περήφανοι που η METKA EGN, αναγνωρίζοντας την υψηλή ποιότητα και απόδοση των προϊόντων μας, για μία ακόμα φορά εμπιστεύτηκε έμπρακτα την JINKO, εγκαθιστώντας τα Φωτοβολταϊκά πλαίσια μας σε αυτό το εντυπωσιακό έργο στην Ισπανία.  Το Talasol Project θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για την παγκόσμια αγορά της ενέργειας, διότι πλέον η ενέργεια παράγεται σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές και χωρίς κρατικές ενισχύσεις.  Επιπλέον, το γεγονός ότι πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα έργα στην Ευρώπη μας κάνει πολύ υπερήφανους" είπε ο κ. Frank Niendorf, General Manager της JinkoSolar Europe.

  Ο κ. Νίκος Παπαπέτρου, CEO της εταιρείας METKA ENG, σχολίασε: "To Talasol Project αποτελεί Έργο-Ορόσημο όχι μόνο για την Ισπανία αλλά και για την Ευρώπη συνολικά.  Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στην JinkoSolar, μία από τις πρωτοπόρες εταιρείες του κλάδου, η οποία αποτελεί και τον στρατηγικό μας προμηθευτή και είμαστε βέβαιοι για την παράδοση υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας προϊόντων".

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ