Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 20-Σεπ-2019 12:29

  Ο Κ. Δομαζάκης "καρφώνει" τον Μ. Δομαζάκι: Χάθηκαν αποθέματα 16 εκατ. ευρώ

  Ο Κ. Δομαζάκης "καρφώνει" τον Μ. Δομαζάκι: Χάθηκαν αποθέματα 16 εκατ. ευρώ
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Σε καταγγελίες ότι ο κ. Μανώλης Δομαζάκις επιχειρεί να παραπλανήσει τους μετόχους ενόψει της γενικής συνέλευσης της Creta Farms προχώρησε ο κ. Κωνσταντίνος Δομαζάκης. Σε σημερινή γραπτή δήλωσή του αναφέρει ότι "ο κ. Δομαζάκις κάνοντας κατάχρηση της θέσης του ως Διευθύνοντος Συμβούλου διαδίδει ψευδείς και ανακριβείς πληροφορίες".

  Παράλληλα επανέρχεται στο θέμα των αποθεμάτων της εταιρείας, το οποίο έθιξε και σε χθεσινή του δήλωση, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Θα επαναλάβουμε το ερώτημα που πήγαν τα 16 εκ ευρώ αποθέματα που υπήρχαν στο τέλος Απριλίου ώστε η εταιρία μετά από δύο μήνες να μην μπορεί να αγοράσει προμήθειες και να έχει μηδενική παραγωγή". 

  Αναλυτικά, η πλήρης δήλωση του κ. Δομαζάκη:

  "Πριν από λίγη ώρα κοινοποιήσαμε προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, Χρηματιστήριο και εμπλεκόμενες Ελεγκτικές Εταιρείες επιστολή του κου Εμμ. Δομαζάκι προς τους μετόχους της εταιρίας ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ ΑΒΕΕ με την οποία σκοπίμως επιχειρεί να τους παραπλανήσει εν όψει της Γενικής Συνέλευσης της ερχόμενης Δευτέρας 23/09/2019.

  Στην επιστολή προς τους μετόχους ο κ. Δομαζάκις κάνοντας κατάχρηση της θέσης του ως Διευθύνοντος Συμβούλου διαδίδει ψευδείς και ανακριβείς πληροφορίες. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι προβαίνει σε αναφορές για την πορεία ελέγχου της Deloitte, της Ernst& Young ως C.R.O και Υπεύθυνη Εταιρεία για την διαδικασία εξεύρεσης Στρατηγικού Επενδυτή και επικαλείται το περίφημο πόρισμα της P.w.C το οποίο δεσμεύτηκε ενώπιον των μετόχων ήδη από τις 26/06/2019 ότι θα δημοσιοποιήσει αλλά ουδέποτε το έπραξε και συνολικά με τις ενέργειές του, παραβαίνει σωρεία διατάξεων που διέπουν τη λειτουργία των ανωνύμων εταιριών και του Χρηματιστηρίου. 

  Η Επιστολή κοινοποιήθηκε και στις εν λόγω ελεγκτικές εταιρείες καθώς παραβιάζεται η εμπιστευτικότητα στοιχείων, το απόρρητο της διαδικασίας, διαστρεβλώνεται η πραγματική τους εικόνα και όλα αυτά φέρονται να τελούν υπό την έγκριση άλλως την ανοχή των αναφερομένων στην επιστολή ελεγκτικών εταιρειών.

  Θα επαναλάβουμε το ερώτημα που πήγαν τα 16 εκ ευρώ αποθέματα που υπήρχαν στο τέλος Απριλίου ώστε η εταιρία μετά από δύο μήνες να μην μπορεί να αγοράσει προμήθειες και να έχει μηδενική παραγωγή. 

  Κατανοούμε τον πανικό του κ. Εμμ. Δομαζάκι εν όψει της Γενικής Συνέλευσης καθώς αντιλαμβάνεται ότι η ετυμηγορία των μετόχων θα αποδώσει δικαιοσύνη και θα αποκαλυφθούν όλα όσα προσπαθεί να συγκαλύψει τόσο καιρό".

  Διαβάστε ακόμη:
  - Creta Farms: Καμία επίσημη συζήτηση επί του παρόντος για ένταξη στο άρθρο 106 του πτωχευτικού

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων