Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 18-Σεπ-2019 13:55

  Καυκάς & Algosystems: Ψηφιακή Σύζευξη - Πρότυπο Κορυφής

  Καυκάς & Algosystems: Ψηφιακή Σύζευξη - Πρότυπο Κορυφής
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  H τεχνολογική εξυπηρέτηση περισσότερων καταστημάτων, εργαζομένων και πελατών, η αύξηση της παραγωγικότητας με την ταυτόχρονη μείωση του διαχειριστικού κόστους, η ορθή χρήση των δεδομένων, η κυβερνοασφάλεια και η διατήρηση της επιχειρησιακής συνέχειας, αποτελούσαν πρόκληση για την Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε.. Πρόκληση που για μία εταιρία με αλματώδη ανάπτυξη, αυξανόμενες ανάγκες και κουλτούρα συνεχούς βελτίωσης, ήταν κρίσιμης σημασίας σε μία εποχή που ο ψηφιακός μετασχηματισμός αποτελεί ίσως το νούμερο ένα στοίχημα. Μία πρόκληση-ευκαιρία, που ευοδώθηκε με τη συνδρομή της Αlgosystems και της Cisco.

  Η κορυφαία σε πωλήσεις ελληνική εταιρία στον χώρο του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, φωτισμού, ειδών τεχνολογίας κτιρίων και λύσεων διαχείρισης ενέργειας, με περισσότερα από 60 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, εμπιστεύθηκε στην Algosystems, Cisco Gold Partner, την υλοποίηση πολλαπλών νέων τεχνολογικών υποδομών που υποστηρίζουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό της. Η Algosystems, βραβευμένο ελληνικό Superbrand, Solution Provider Πληροφορικής & Επικοινωνιών, σχεδίασε, υλοποίησε και υποστηρίζει ένα σύνολο προηγμένων λύσεων για λογαριασμό της ΚΑΥΚΑΣ, με τη χρήση εξελιγμένων τεχνολογιών Cisco. 

  Η εταιρία πλέον εξυπηρετείται από νέες δικτυακές λύσεις ενσύρματης αλλά και ασύρματης δικτύωσης με διαχείριση της υποδομής της στο cloud, λύσεις collaboration και εξελιγμένες λύσεις cybersecurity. Το αποτέλεσμα είναι η Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. να απολαμβάνει τεχνολογικές υποδομές που διακρίνονται από μεγαλύτερη ευελιξία, αυξημένη ταχύτητα δικτύου, ασφάλεια και κεντρική διαχείριση, μειωμένα κόστη τηλεφωνίας, διασφάλιση των ευαίσθητων δεδομένων, της αλληλογραφίας και του internet connectivity και εξασφάλιση της επιχειρησιακής συνέχειας. 

  Τα καταστήματα της εταιρίας διαθέτουν πλέον αναβαθμισμένες υποδομές και εξυπηρετούν τους πελάτες τους με ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα και αξιοπιστία, ενώ η ΚΑΥΚΑΣ προχωρά μπροστά και αντιμετωπίζει το μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον και το επιχειρησιακό της μέλλον, με δύναμη και αισιοδοξία! 
   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ