Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 17-Σεπ-2019 15:18

  Συμφωνία συνεργασίας υπέγραψαν η Gizelis Robotics και η Brookstreet

  Συμφωνία συνεργασίας υπέγραψαν η Gizelis Robotics και η Brookstreet
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Αποκλειστική συμφωνία συνεργασίας υπέγραψαν το επενδυτικό Fund Brookstreet Equity Partners LLP με την Gizelis Robotics, με αντικείμενο την παροχή χρηματοοικονομικής και εμπορικής υποστήριξης από την πρώτη με στόχο την διεθνή ανάπτυξη της ελληνικής εταιρίας ανάπτυξης ρομποτικών συστημάτων και καινοτόμων εφαρμογών.

  Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, με έμφαση στα νέα δεδομένα που ορίζει πλαίσιο του Industry 4.0 και του Smart Factory, η συμφωνία αποτελεί την απαρχή μιας στρατηγικής εξωστρεφούς ανάπτυξης της Gizelis Robotics.

  Οι δυο εταιρείες συμφώνησαν στην υλοποίηση επενδύσεων με στόχο την προώθηση και την διεύρυνση των ρομποτικών λύσεων της Gizelis Robotics σε Ελλάδα και εξωτερικό.

  "Η συμφωνία είναι αποτέλεσμα της πολυετούς προσπάθειας της Gizelis Robotics, μιας δυναμικής και καινοτόμου εταιρίας ανάπτυξης βιομηχανικών εφαρμογών με εμπειρία στην Ελλάδα και το εξωτερικό, έχοντας υλοποιήσει ολοκληρωμένες ρομποτικές λύσεις σε πολλές μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις σε ένα πλήρως μοντέρνο εργοστάσιο παραγωγής στην Ελλάδα με όλα τα διεθνή standards” σύμφωνα με την ανακοίνωση.

  Η Gizelis Robotics συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρίες στον κόσμο στην αγορά ρομποτικών συστημάτων, και είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των εταιρειών YASKAWA και MIR (Mobile Industrial Robots), ενώ αναπτύσσει συνδυαστικά και customized software in house solutions που καλύπτουν τις ανάγκες της αγοράς σε Ελλάδα και εξωτερικό.

  "Η Gizelis Robotics συνεχίζει με πίστη και αφοσίωση τη δυναμική επιχειρηματική της στρατηγική στην Ελλάδα και το εξωτερικό με υψηλούς δείκτες ανάπτυξης και πάγια την στόχευση να είναι αυτή που ορίζει τις εξελίξεις στον τομέα που δραστηριοποιείται, τόνισε ο κ. Ευάγγελος Γκιζελής, Founder & CEO, GIZELIS ROBOTICS ABEE.

  Η εταιρεία βρίσκεται σε ανοδική τροχιά πωλήσεων και δικτύου αποδεικνύοντας αντοχή ακόμα και στα χρόνια της οικονομικής ύφεσης. ‘Ας κάνουμε την Ελλάδα πιο μεγάλη στην αγορά των ρομποτικών’ καταλήγει ο κ. Ευάγγελος Γκιζελής.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ