Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 09-Σεπ-2019 16:33

  Χατζηθεοδοσίου (ΕΕΑ): Να μη χαθεί χρόνος για την υλοποίηση των πρωθυπουργικών εξαγγελιών

  Χατζηθεοδοσίου (ΕΕΑ): Να μη χαθεί χρόνος για την υλοποίηση των πρωθυπουργικών εξαγγελιών
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η κρισιμότητας της κατάστασης της ελληνικής οικονομίας και του επιχειρείν καθιστούν επιτακτική την ανάγκη να υλοποιηθούν τάχιστα οι εξαγγελίες που έκανε ο πρωθυπουργός από τη ΔΕΘ, επισημαίνει ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου της Αθήνας κ. Ιωάννης Χατζηθεοδωσίου.

  Εξέφρασε δε την ελπίδα η κυβέρνηση να δώσει την απαιτούμενη βαρύτητα στη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα.

  Ειδικότερα, ο πρόεδρος του ΕΕΑ δήλωσε:

  "Με ικανοποίηση ακούσαμε τον Πρωθυπουργό να εξαγγέλλει από τη ΔΕΘ μέτρα που μπορούν να ενισχύσουν την επιχειρηματικότητα, όπως η μείωση φόρων και ασφαλιστικών εισφορών.  Με δεδομένη την κρισιμότητα της κατάστασης της ελληνικής οικονομίας και του επιχειρείν, εκτιμώ ότι δεν υπάρχει καθόλου καιρός για χάσιμο και θα είναι ευχής έργο να υλοποιηθούν τάχιστα οι πρωθυπουργικές εξαγγελίες για όλα τα κρίσιμα θέματα που απασχολούν σήμερα πολίτες και επιχειρήσεις.

  Η κρίση μπορεί να ξεπεραστεί μόνο με αύξηση του ΑΕΠ της χώρας, του παραγόμενου πλούτου δηλαδή, άρα οφείλουμε όλοι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας προς αυτή την κατεύθυνση. Μοναδική διέξοδος για την ελληνική οικονομία, η στήριξη της επιχειρηματικότητας και η ψήφος εμπιστοσύνης στη δυναμική των ελληνικών επιχειρήσεων.

  Θέλω να ελπίζω ότι η σημερινή κυβέρνηση θα δώσει την απαιτούμενη βαρύτητα στη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, θα λύσει το μείζον πρόβλημα της έλλειψης ρευστότητας στην αγορά και ταυτόχρονα θα πατάξει –όπως δεσμεύθηκε ο κ. Μητσοτάκης- το παραεμπόριο, τη φοροδιαφυγή, το λαθρεμπόριο.

  Η Ελλάδα μπορεί και πρέπει να μπει σε αναπτυξιακή τροχιά, με τις επιχειρήσεις μας να αποτελούν την αιχμή του δόρατος στη μεγάλη εθνική προσπάθεια”.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ