Μάρακ: Στρατηγική συμφωνία με την ισπανική εταιρεία Circutor

Τετάρτη, 01-Αυγ-2007 13:32

Στη σύναψη στρατηγικής συμφωνίας με την ισπανική εταιρεία Circutor, προχώρησε η εταιρεία Μάρακ.


Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η απελευθέρωση της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα και στα άλλα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης δημιουργεί την ανάγκη χρήσης εξειδικευμένων συστημάτων για τον έλεγχο της κατανάλωσης ρεύματος.


Σημειώνεται ότι η εταιρεία Circutor δραστηριοποιείται στη σχεδίαση, ανάπτυξη και παραγωγή καινοτομικού εξοπλισμού στον τομέα των ηλεκτρονικών μετρητών.


Η συμφωνία καλύπτει την Ελλάδα, τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία, την Αλβανία και την Ουκρανία, χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται η Μάρακ. Το μέγεθος της αγοράς αυτής υπερβαίνει τη ζήτηση 35 εκατομμυρίων μετρητών.


Τέλος όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση με τη νέα αυτή συνεργασία που εξασφάλισε η Μάρακ, μπορεί να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τη συλλογή, επεξεργασία και παρακολούθηση των μετρήσεων της κατανάλωσης ρεύματος βιομηχανικών και οικιακών πελατών μέσω "έξυπνων μετρητών" υψηλής ηλεκτρονικής τεχνολογίας.