Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 26-Αυγ-2019 12:49

  Η Turkish Airlines συνδέει την Αθήνα με την πόλη του Μεξικό και το Cancun

  Η Turkish Airlines συνδέει την Αθήνα με την πόλη του Μεξικό και το Cancun
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Πτήσεις προς την πόλη του Μεξικό, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στη Λατινική Αμερική και πρωτεύουσα του Μεξικό καθώς και στο Cancun ξεκίνησε η Turkish Airlines. 

  Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση οι πτήσεις για την πόλη του Μεξικό και το Cancun, τον 18ο και 19ο προορισμό της Turkish Airlines στην Αμερική, θα διεξάγονται τρεις μέρες την εβδομάδα με το δρομολόγιο Istanbul – Πόλη του Μεξικό – Cancun ξεκινώντας στις 21 Αυγούστου 2019. Με αυτές τις πτήσεις, η Turkish Airlines προσθέτει το Μεξικό, τη μεγαλύτερη χώρα της Κεντρικής Αμερικής στο πτητικό της δίκτυο, διευρύνοντας τις περιοχές που διασυνδέονται με το Istanbul Airport. 

  Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που έγινε στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Πόλης του Μεξικό για τα εγκαίνια των νέων πτήσεων , ο Πρόεδρος του Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής της Turkish Airlines, K. İlker Aycı δήλωσε: "Συνεχίζουμε να διευρύνουμε τα όρια του δικτύου μας στο πλαίσιο της στρατηγικής μας ανάπτυξης. Μετά το Bali, είμαστε ευτυχείς που έχουμε τη δυνατότητα να συνδέουμε αυτές τις δύο σημαντικές πόλεις της Αμερικής με 125 χώρες σε όλο τον κόσμο. Από σήμερα και στο εξής, οι επισκέπτες που ταξιδεύουν στην Πόλη του Μεξικό και το Cancun θα μπορούν να πετάξουν με την άνεση της Turkish Airlines. Πιστεύουμε ότι οι νέες μας πτήσεις θα ενδυναμώσουν τις σχέσεις της Τουρκίας με το Μεξικό σε κάθε τομέα”.
   

     

  ΠΤΗΣΗ

   

  ΕΝΑΡΞΗ

  ΗΜΕΡΕΣ

  ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

  ΑΦΙΞΗ

         TK181

   

  21.08.2019

  Τετάρτη, Παρασκευή, Κυριακή

  IST

  20:55        

  MEX

  04:10 (+1)

         TK181

   

  22.08.2019

  Δευτέρα, Πέμπτη, Σάββατο

  MEX

  05:30

  CUN

  07:50

         TK181

   

  22.08.2019

  Δευτέρα, Πέμπτη, Σάββατο

  CUN

  09:20

  IST

  05:25 (+1)

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ