Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 06-Αυγ-2019 16:21

  Συνεργασία της Cityzen Parking & Services με τη γερμανική εταιρεία MultiGuide

  Συνεργασία της Cityzen Parking & Services με τη γερμανική εταιρεία MultiGuide
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Με νέας τεχνολογίας Αισθητήρες Εντοπισμού Θέσεων Στάθμευσης ενισχύει τους σταθμούς η Cityzen Parking & Services.

  Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η Cityzen Parking & Services είναι η πρώτη εταιρεία Parking στην Ελλάδα που παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μέσα από την αξιοποίηση σύγχρονου εξοπλισμού στάθμευσης σε ένα εκτεταμένο δίκτυο 33 σταθμών και 15.720 θέσεων.

  Η αποκλειστική συνεργασία της Cityzen Parking & Services με τη γερμανική εταιρεία MultiGuide αφορά στην αυτοματοποιημένη αυτή λύση που επιτρέπει σε όλους τους οδηγούς να εντοπίζουν -αμέσως- τις κενές θέσεις στάθμευσης ενώ ένα σύγχρονο σύστημα σήμανσης τους καθοδηγεί με χρωματιστά βέλη στη σωστή διαδρομή.

  Με τον τρόπο αυτό, οι οδηγοί όχι μόνο βρίσκουν γρήγορα την πρώτη ελεύθερη θέση, χωρίς ταλαιπωρία αλλά επιπλέον μειώνουν σημαντικά τον κυκλοφοριακό φόρτο του Σταθμού, μειώνουν την κατανάλωση βενζίνης και την ρύπανση καυσαερίων.

  Επιπλέον, οι φωτεινοί αισθητήρες μπορούν προσφέρουν στην επιχείρηση που διαχειρίζεται τους χώρους στάθμευσης, με πλήθος μοναδικών στατιστικών πληροφοριών που χρησιμεύουν στην εμπορική ανάλυση, την εξυπηρέτηση και τη λογιστική διαχείριση του σταθμού.

  Συγκεκριμένα, αναφέρεται στην ανακοίνωση, οι αισθητήρες εντοπίζουν τους οδηγούς με ιδιαίτερες απαιτήσεις, αποκαλύπτουν τα "ξεχασμένα” για μεγάλο χρόνο αυτοκίνητα και πληροφορούν για τις "μη δημοφιλείς” θέσεις στάθμευσης και τις αιτίες που προκαλούν αυτή τη συμπεριφορά.

  Η Cityzen Parking & Services, είναι η πρώτη και μοναδική εταιρεία parking στην Ελλάδα με δική της mobile εφαρμογή, συμβατή με Android και iOs, μέσα από την οποία μπορεί ο οδηγός να προαγοράσει θέση στάθμευσης, μόνο με μερικά clicks εξασφαλίζοντας 20% έκπτωση.

  Ταυτόχρονα, μέσω της εφαρμογής δίνεται στο χρήστη η δυνατότητα ενημέρωσης για το υπόλοιπο του προαγορασμένου χρόνου στάθμευσης σε πραγματικό χρόνο.

  Η εφαρμογή προσφέρει στους χρήστες τις πληροφορίες που αφορούν κάθε σταθμό Cityzen όπως τον τιμοκατάλογο, το ωράριο και τις διαθέσιμες υπηρεσίες που μπορεί να βρει σε κάθε έναν. Για την εύκολη πρόσβαση σε κάθε σταθμό, ο χρήστης μπορεί να ακολουθήσει το σύστημα πλοήγησης και να ενημερωθεί για την κίνηση στους δρόμους, επιλέγοντας τη γρηγορότερη διαδρομή, κερδίζοντας χρόνο στην καθημερινότητα του.

  Επιπλέον μέσω του Cityzen app παρέχεται η υπηρεσία zenParking. Με την καινοτομική υπηρεσία της Cityzen, ο κάθε οδηγός μπορεί να εξοφλήσει το σύνολο της παραμονής του μέσα από το κινητό με έκπτωση 20%, λίγο πριν την έξοδο από το χώρο στάθμευσης, ακόμη και εάν δεν έχει προαγοράσει χρόνο στάθμευσης.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Διαβάστε το ΚΕΦΑΛΑΙΟ
  και ηλεκτρονικά στο

  ReadPoint
  Κυκλοφορεί Εκτάκτως
  Παρασκευή 14 Αυγ. 2020