Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 02-Αυγ-2019 09:04

  Μεγάλο ενδιαφέρον στο διαγωνισμό για την κατασκευή του Neo Plaza

  Μεγάλο ενδιαφέρον στο διαγωνισμό για την κατασκευή του Neo Plaza
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Σοβαρό ήταν το ενδιαφέρον των κατασκευαστικών εταιρειών για συμμετοχή, τόσο από Κύπρο όσο και Ελλάδα για τον διαγωνισμό που έχει προκηρυχθεί  για την κατασκευή του Neo Plaza, του πρώτου εκπτωτικού χωριού και ψυχαγωγικού πάρκου που θα γίνει στην Κύπρο.

  Συγκεκριμένα ενδιαφέρον για υποβολή προσφοράς υπέβαλαν, μεταξύ άλλων, οι εταιρείες ΑΚΤΩΡ, Core Construction, Cybarco, Cyfield, Αδελφοί Ιακώβου, GCC και A. PANAYIDES.

  Το έργο αποτελείται από έξι συγκροτήματα καταστημάτων και τέσσερα συγκροτήματα εστίασης, παιδότοπο, εξωτερικά πλακόστρωτα κα χώρους στάθμευσης με τις συναφείς ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις.
   
  Το έργο θα ανεγερθεί σε μια έκταση πέραν των 35.000 τ.μ. και θα καλύπτει εμπορικό χώρο συνολικού εμβαδού περίπου 10.000 τ.μ. με εκατοντάδες δωρεάν θέσεις στάθμευσης.

  Βάσει του σχεδιασμού, το Neo Plaza θα φιλοξενεί 45-50 εμπορικά καταστήματα μόδας τα οποία θα προσφέρουν σε μόνιμη βάση εκπτώσεις σε επώνυμα προϊόντα από 30-70% καθώς επίσης και έξι με οκτώ χώρους εστίασης. Παράλληλα, το έργο προβλέπει τη δημιουργία και ψυχαγωγικού πάρκου, το οποίο θα προσφέρει ψυχαγωγικές δραστηριότητες για τους επισκέπτες του εκπτωτικού χωριού. Αναλυτικότερα, στο πάρκο προβλέπεται η δημιουργία παιδότοπου, χώρου εκδηλώσεων, χώρων πρασίνου και τοπιοτεχνήσεων.
   
  H συμπλήρωση του έργου θα γίνει σε 9 μήνες από την ημερομηνία έναρξης των εργασιών.
   
  Οι Αρχιτέκτονες του Έργου είναι το Αρχιτεκτονικό γραφείο ENAprosEKATO CONSTANTI ARCHITECTS.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ