Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 01-Αυγ-2019 11:24

  Το νέο διοικητικό συμβούλιο της Orilina Properties ΑΕΕΑΠ

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Aπό διακεκριμένους επαγγελματίες και προσωπικότητες εγνωσμένου κύρους, με εκτενή εμπειρία και λαμπρή σταδιοδρομία στην Ελλάδα και διεθνώς αποτελείται το διοικητικό συμβούλια της νεoσυσταθείσας και δυναμικά επεκτεινόμενης Εταιρείας Επενδύσεων σε Ακίνητη Περιουσία, με ισχυρή παρουσία διεθνών επενδυτών, "Orilina Properties ΑΕΕΑΠ.

  Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Orilina Properties ΑΕΕΑΠ εξελέγη στη συνεδρίαση της 23ης Ιουλίου.

  Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας-μέλους της Ένωσης Θεσμικών Επενδυτών, συγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως:

  1)Στυλιανός Ζαββός του Σπυρίδωνα, Πρόεδρος
  2) Μάριος Αποστολίνας του Αποστόλου, Διευθύνων Σύμβουλος
  3) Ναούμα Τζήκα του Αριστείδη, Αντιπρόεδρος
  4) Πλάτων Μονοκρούσος του Χρήστου, Αντιπρόεδρος
  5) Κυριάκος Ριρής του Γεωργίου, Ανεξάρτητο - μη εκτελεστικό μέλος
  6) Μιράντα Ξαφά του Ηλία, Ανεξάρτητο - μη εκτελεστικό μέλος
  7) Αλέξανδρος Σαμαράς του Κωνσταντίνου, μη εκτελεστικό μέλος

  Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ότι το επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο θα διοικήσει με βάση τα διεθνή εταιρικά πρότυπα. Τα Μέλη του έχουν διαγράψει επιτυχή πορεία σε τομείς όπως επενδύσεις ακινήτων, διαχείριση κεφαλαίων, τραπεζική, αρχιτεκτονική, οικονομικά και λογιστική. Με τη μοναδικά συνδυασμένη τεχνογνωσία τους, η Orilina Properties ΑΕΕΑΠ  είναι έτοιμη να εκμεταλλευτεί τις σημαντικές αγοραστικές ευκαιρίες που αναδύονται και φιλοδοξεί να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην εγχώρια αγορά ακινήτων, μιας αγοράς που εξέρχεται του υφεσιακού κύκλου. Πρώτιστο καθήκον των Μελών αποτελεί η διαρκής ενίσχυση της μακροχρόνιας αξίας της Εταιρείας, η προάσπιση του γενικού εταιρικού συμφέροντος και η εφαρμογή και επίβλεψη του Κώδικα Εταιρικής Διακυβέρνησης. Το τελευταίο αποτελεί αντικείμενο ιδιαίτερης σημασίας στον διαφανή και εποπτευόμενο κλάδο των δανειοδοτημένων, από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, "ΑΕΕΑΠ".  

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ