Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 25-Ιουλ-2019 15:42

  Αλλάζει διανομέα στην Ελλάδα η Boardriders

  Αλλάζει διανομέα στην Ελλάδα η Boardriders
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Μετά από 20 και πλέον χρόνια διανομής της BILLABONG και προσφάτως των ELEMENT και RVCA, η SPORT SERVICE και ο όμιλος BOARDRIDERS αποφάσισαν,
  σε φιλικό κλίμα, να σταματήσουν τη συνεργασία τους στην ελληνική αγορά.
   
  Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται σε σχετική ανακοίνωση, τα  σήματα BILLABONG, ELEMENΤ και RVCA θα διανέμονται πλέον στην Ελληνική αγορά μέσω της  SHOP & TRADE. Το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα brands του ομίλου QUIKSILVER, ROXY & DC SHOES.

  Επιπλέον, σημειώνεται πως ο Όμιλος BOARDRIDERS έχει πλέον την ευκαιρία να υποστηρίξει ακόμα περισσότερο το χώρο των action sports, ένα σημαντικό κομμάτι της ελληνικής αγοράς.
   
  Ο Stephane WEINHOLD Διευθυντής Εξαγωγών του Ομίλου  BOARDRIDERS δήλωσε: 
   
  "Είμαστε ενθουσιασμένοι για το καινούριο βήμα της εταιρείας μας στην Ελλάδα.
  Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη SPORT SERVICE για τη δουλειά της στην ελληνική αγορά και να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία στα μελλοντικά τους σχέδια στο χώρο του λιανικού εμπορίου.
   
  Είμαστε σίγουροι ότι η SHOP & TRADE θα συνεχίσει να αναπτύσσει την αγορά και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί τους στο νέο αυτό επιχειρηματικό βήμα".
   
  Ο Μιχαήλ Δαρζέντας, Γενικός Διευθυντής της SHOP & TRADE, δήλωσε:
   
  "Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως που αναλαμβάνουμε τη διανομή των σημάτων BILLABONG, ELEMENT και RVCA, τα οποία θα υποστηρίξουν περαιτέρω το ήδη ανεπτυγμένο τμήμα μας  action &  sportswear. Γνωρίζουμε τη δυναμική τους και είμαστε βέβαιοι ότι η νέα μας συνεργασία με τον όμιλο BOARDRIDERS θα μας επιτρέψει να προσφέρουμε στην ελληνική αγορά  ένα εξαιρετικό πακέτο προϊόντων.


   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ