Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 18-Ιουλ-2019 12:17

  Pylones Hellas: Ενισχυμένες οι πωλήσεις για το 2018

  Pylones Hellas: Ενισχυμένες οι πωλήσεις για το 2018
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στο ποσό των 8,98 εκατ. ευρώ ανήλθαν οι πωλήσεις της Pylones Hellas, μέλος του κυπριακού ομίλου P.M.Tseriotis Ltd, το οικονομικό έτος 2018 έναντι 6,76 εκατ. ευρώ το 2017. Τα κέρδη προ τόκων, φόρων και αποσβέσεων (EBITDA) παρουσίασαν αξιοσημείωτη αύξηση φτάνοντας το 89% σε σχέση με το περασμένο έτος, με τα καθαρά κέρδη να έχουν τετραπλασιαστεί τη τελευταία τριετία.

  Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η επίδοση αυτή οφείλεται σε έναν αριθμό επιμέρους παραγόντων όπως η ισχυροποίηση των λύσεων της F5 Networks στην αγορά – κυρίως σε μεγάλους telco operators και τραπεζικούς οργανισμούς – η αύξηση πωλήσεων των λύσεων cyber security, η μεγάλη ανάπτυξη της ξενοδοχειακής αγοράς καθώς και οι επενδύσεις της εταιρείας σε software defined storage λύσεις.

  Σημειώνεται ότι η Pylones Hellas, πάροχος προηγμένων λύσεων πληροφορικής σε μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, με πολύχρονη παρουσία για πάνω από 20 έτη σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια βρίσκεται σε συνεχή ανάπτυξη σε όλους τους τομείς της.

  "Πέραν της συνεχιζόμενης αύξησης στα οικονομικά μας μεγέθη – συνολικά πάνω από 85% μέσα στα τελευταία 4 χρόνια – εδραιωνόμαστε και σαν εταιρεία βασιζόμενοι σε γερά θεμέλια, τους ανθρώπους μας. Αυτό αποδεικνύεται από την αύξηση του ανθρώπινου δυναμικού μας κατά 33% μόλις το τελευταίο χρόνο" δήλωσε ο Εμμανουήλ Νέτος, Γενικός Διευθυντής της Pylones Hellas και συνέχισε: "Οι συνεχιζόμενες επενδύσεις στο ίδιο το business, υπεροπλίζοντας το χαρτοφυλάκιο μας με νέες καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις, συνοδεύονται και με επενδύσεις στο ανθρώπινο δυναμικό και το τρόπο λειτουργία μας".

  Με το πέρας του 2018 η εταιρεία εισήλθε στην τρίτη δεκαετία της στην ελληνική αγορά. Η νέα αυτή δεκαετία βρίσκει την Pylones Hellas στη πιο παραγωγική και ώριμη φάση της πορείας της. Στο πελατολόγιο περιλαμβάνονται οι 4 μεγαλύτεροι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι και οι 4 μεγαλύτερες τράπεζες σε Ελλάδα και Κύπρο που αξιοποιούν τις λύσεις της F5 Networks, μίας εκ των βασικών αντιπροσωπειών της Pylones Hellas. Ακόμη, πάνω από 40 ξενοδοχεία 4* και 5* εντάσσονται στο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας, ενώ σημαντικός αριθμός βιομηχανιών, ναυτιλιακών και κατασκευαστικών εταιρειών χρησιμοποιεί εγκαταστημένες λύσεις από την Pylones Hellas με χρήση τεχνολογιών από τις HPE, Microsoft, IBM, Cisco, Forcepoint, Checkpoint, PaloAlto, Riverbed κλπ.

  Προσβλέποντας στη συνέχεια της ανοδικής πορείας ο κ. Αλέξανδρος Διογένους, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Pylones Hellas, τόνισε ότι "εξελισσόμαστε και προσαρμόζουμε τη στρατηγική και τις τακτικές μας για να πετύχουμε την περαιτέρω ανάπτυξή μας στην ελληνική αγορά αλλά και παραπέρα. Αυτό το οποίο επιδιώκουμε είναι η Pylones Hellas να αποτελεί για τους πελάτες της ένα σταθερό και αξιόπιστο τεχνολογικό συνεργάτη, σύμμαχο και συνοδοιπόρο στο ταξίδι του ψηφιακού μετασχηματισμού".

  Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων