Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 02-Ιουλ-2019 18:40

  Β.Ραμπάτ: H Xerox στην Ελλάδα συνέχισε να αναπτύσσεται ακόμα και στη διάρκεια της κρίσης

  Β.Ραμπάτ: H Xerox στην Ελλάδα συνέχισε να αναπτύσσεται ακόμα και στη διάρκεια της κρίσης
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  H Xerox στην Ελλάδα ακόμη και στη διάρκεια της κρίσης συνέχισε να αναπτύσσεται και να έχει θετικά οικονομικά αποτελέσματα ανέφερε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Xerox Hellas, Βασίλης Ραμπάτ, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για την παρουσίαση της παγκόσμιας επικοινωνιακής πλατφόρμας "Made to Think", δίνοντας ταυτόχρονα το στίγμα της νέας στρατηγικής κατεύθυνσης πάνω στο οποίο θα οικοδομηθεί η μετάβαση της εταιρείας σε μια νέα εποχή, με εστίαση στην καινοτομία.

  Οι κύριοι άξονες της στρατηγικής της εταιρείας είναι η ενδυνάμωση των τεχνολογικών λύσεων, επαναπροσδιορίζοντας την πολυλειτουργικότητα στο χώρο εργασίας, η ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη των υπηρεσιών με τη δημιουργία ομαδοποιημένων υπηρεσιών ανά κλάδο με στόχο την απλοποίηση των ροών εργασίας μέσα σε μια επιχείρηση, την αύξηση της παραγωγικότητας και τη μείωση του κόστους και η περαιτέρω διεύρυνση του καναλιού με νέους συνεργάτες, με επένδυση στο e-commerce, με εξάπλωση των υπηρεσιών και των έξυπνων εφαρμογών στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Επίσης, με την ενίσχυση της καινοτομίας, βάζοντας σε πρώτο πλάνο επενδύσεις στον τομέα του R&D (έρευνα και καινοτομία) ύψους 1 δισ. ευρώ ετησίως και απασχολώντας πάνω από 5.000 επιστήμονες και μηχανικούς.

  Ειδικότερα για την Ελλάδα όπως επισήμανε ο κ. Ραμπάτ, η Xerox μετράει αισίως 47 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στη Ελλάδα, με ετήσιο κύκλο εργασιών που ανέρχεται στα 29 εκατ. ευρώ και ένα δίκτυο αντιπροσώπων που αποτελείται από 24 επίσημους αντιπροσώπους και πολλούς ακόμη multi-brand συνεργάτες. H Xerox Hellas, όπως επισήμανε, αποτελεί την κορυφαία εταιρεία στον κλάδο των συστημάτων διαχείρισης εκτύπωσης MPS (αλλά και στη μετεξέλιξή τους σε ευφυείς λύσεις εργασίας) στην Ελλάδα, με πάνω από 300 ενεργά συμβόλαια MPS που παράγουν πάνω από 400 εκατ. σελίδες τον χρόνο. Η εταιρία παρέχει 100% γεωγραφική κάλυψη, ενώ διαθέτει την πιο αποτελεσματική ομάδα υποστήριξης του κλάδου των εκτυπώσεων. Επίσης ανακοίνωσε νέες υπηρεσίες που προωθούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων, νέες αναβαθμίσεις ασφαλείας των "βοηθών εργασίας" κλπ.

  ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων