Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 19-Ιουν-2019 10:25

  Στη London And Regional Properties το ξενοδοχείο Τιτάνια

  Στη London And Regional Properties το ξενοδοχείο Τιτάνια
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στο βρετανικό επενδυτικό όμιλο "London And Regional Properties", που εξειδικεύεται μεταξύ άλλων και στην αγορά του τουριστικού real estate, περνά το κεντρικό ξενοδοχείο της οδού Πανεπιστημίου Τιτάνια. Το ύψος του τιμήματος δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί όμως οι πληροφορίες θέλουν την εξαγορά να φτάνει κοντά στα 50 εκατ. ευρώ.

  Η "London And Regional Properties" διαχειρίζεται κεφάλαια άνω των 9 δισ. στερλινών και μετρά στο χαρτοφυλάκιο της πάνω από 17.000 δωμάτια σε ξενοδοχειακές μονάδες ανά την Ευρώπη, στις ΗΠΑ και στην Καραϊβική. Η πρώτη επένδυση της London & Regional Properties στην Ελλάδα έγινε για το Amathus στην Ρόδο και ήταν ύψους 30 εκατ. ευρώ, ενώ προωθεί και μία ακόμη επένδυση στον τουρισμό πολυτελείας στη Μύκονο.

  Το Τιτάνια είναι δυναμικότητας 385 δωματίων και χωρητικότητας 754 κλινών, όλων των κατηγοριών (standard, family, superior, executive, junior suites & deluxe suites).  Μόλις το Μάρτιο είχε ανακοινωθεί η  ανακαίνιση των 4ου & 5ου ορόφων του ξενοδοχείου Τιτάνια που ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2018. Το έργο της  ανακαίνισης του ιστορικού ξενοδοχείου από τη νέα διοίκηση με πρόεδρο την κυρία Ειρήνη Μαλάμου, ξεκίνησε το 2015. Η διοίκηση του ξενοδοχείου επένδυσε περισσότερα από 6.000.000 ευρώ την τελευταία τετραετία εκσυγχρονίζοντας τις υποδομές.

  Β. Κουρλιμπίνη

   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ