Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 05-Ιουν-2019 14:59

  Το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης βραβεύει, για 11η συνεχή χρονιά, τις πιο υπεύθυνες ελληνικές εταιρείες

  Το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης βραβεύει, για 11η συνεχή χρονιά, τις πιο υπεύθυνες ελληνικές εταιρείες
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης (Corporate Responsibility Institute) αναδεικνύει και επιβραβεύει, για ενδέκατη συνεχή χρονιά, τις ελληνικές εταιρείες που κάνουν τη διαφορά στο υπεύθυνο επιχειρείν, σύμφωνα µε τον Εθνικό ∆είκτη Εταιρικής Ευθύνης CR Index, ενώ για πέμπτη χρονιά δίνει και τη διάκριση CRI Pass.

  Την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019, και ώρα 7:00μμ,  κατά τη διάρκεια επίσημης εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στο Wyndham Grand Athens με την Υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, θα παρουσιαστούν οι εταιρείες που διακρίθηκαν για την ανάληψη πρωτοβουλιών και υλοποίηση δράσεων σε όλο το φάσμα της Εταιρικής Ευθύνης.

  Επίσημος προσκεκλημένος στη φετινή τελετή ως Keynote Speaker θα είναι ο Tomas Sercovich, CEO του οργανισμού Business in the Community (BITC) Ιρλανδίας. Στην επίσημη Τελετή Βράβευσης θα παρευρεθούν περισσότεροι από 140 εκπρόσωποι από την ελληνική και διεθνή επιχειρηματική κοινότητα, εκπρόσωποι θεσμικών οργάνων, καθώς και εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

  Έχοντας συμπληρώσει 11 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης έχει υποστηρίξει περισσότερες από 50 ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις από 12 διαφορετικούς κλάδους να συστηματοποιήσουν τον τομέα της Εταιρικής Ευθύνης και να ενσωματώσουν αποτελεσματικά και μετρήσιμα υπεύθυνες πρακτικές στη στρατηγική τους, μέσα από ένα διεθνώς αναγνωρισμένο εργαλείο αξιολόγησης των επιδόσεών τους στον τομέα αυτό. Φέτος θα βραβευθούν εταιρείες, οι οποίες εκπλήρωσαν επιτυχώς την απαιτητική αξιολόγηση του Δείκτη, η οποία βασίζεται στα διεθνή αυστηρά κριτήρια του Business in the Community (BITC) και εξετάζει τη συνολική στρατηγική της εταιρείας σχετικά με το περιβάλλον, την κοινωνία, τους εργαζόμενους και την αγορά.

  Χορηγοί επικοινωνίας της τελετής βράβευσης CR INDEX 2018-2019 είναι ο ΑΝΤ1, η εφημερίδα "ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ", το Forbes και το Capital.gr, ο Εκδοτικός Οργανισμός Direction καθώς και τα Ιnsider.gr και Mikrometoxos.gr. 

  Μέγας χορηγός της εκδήλωσης είναι Όμιλος ΟΤΕ και υποστηρικτές το PRC Group/The Management House, το Κέντρο Αειφορίας (CSE) και η Palladian Communication Specialists. 

  Ποιες εταιρίες θα προστεθούν φέτος στην οικογένεια CR Index; 


   (Οι διακριθείσες εταιρείες 2013-2018 - θα σταλεί και ως ξεχωριστό attachment)  


   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων