Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 23-Μαϊ-2019 15:03

  Μύλοι Λούλη: Δωρεά drone στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Δρυμώνα-Αλμυρού

  Μύλοι Λούλη: Δωρεά drone στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Δρυμώνα-Αλμυρού
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η εταιρεία Μύλοι Λούλη, στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας που υλοποιεί, πραγματοποίησε, την Τρίτη 21 Μαΐου, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία (ΠΥ) του Κλιμακίου Δρυμώνας- Αλμυρού, άσκηση πυρόσβεσης γενικού συναγερμού και εκκένωσης των κτιρίων της βιομηχανικής μονάδας Σούρπης. 
   
  Στο πλαίσιο της άσκησης η εταιρεία δώρισε στο Πυροσβεστικό Σώμα drone τελευταίας τεχνολογίας, με σκοπό να καλυφθούν σημαντικές ανάγκες πυρόσβεσης της περιοχής.
   
  Πιο συγκεκριμένα, ο σχεδιασμός και η εκτέλεση της άσκησης πραγματοποιήθηκε από τον  Προϊστάμενο του πυροσβεστικού κλιμακίου Δρυμώνα, Υποπυραγό κ. Παναγιώτη Γκουγκουτούδη, ο οποίος παρουσίασε το σενάριο σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα της Μύλοι Λούλη. Επιπλέον, την άσκηση παρακολούθησαν και αξιολόγησαν ο διοικητής της ΠΥ Βόλου-Μαγνησίας  Πύραρχος κ. Χαράλαμπος  Πόζογλου, ο Διοικητής της ΠΥ Αεροδρομίου Νέας Αγχιάλου Αντιπύραρχος κ. Κυρίτσης και οι Επιπυραγοί κκ.  Ιερεμίας (ΠΥ Βόλου) και Γλιάτης (ΠΥ  Αεροδρομίου Νέας Αγχιάλου). 
   
  Από το αστυνομικό τμήμα Αλμυρού συμμετείχαν ο Διοικητής του κ. Σκορδάς και ο υποδιοικητής κ. Τσιρογιάννης, ενώ τον Δήμο Αλμυρού εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος κ. Νικοβιώτης. Οι εργαζόμενοι της Μύλοι Λούλη, που έλαβαν μέρος είχαν τη δυνατότητα να βελτιώσουν τις γνώσεις τους και την ετοιμότητά τους τόσο για την προστασία του εργοστασίου της εταιρείας, όσο και της ευρύτερης περιοχής. 
   
  Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο διευθυντής του εργοστασίου κ. Λεωνίδας Κοζανίτης παρέδωσε το drone στον Υποπυραγό κ. Παναγιώτη Γκουγκουτούδη, ο οποίος, ευχαρίστησε θερμά την εταιρεία για την ευρύτερη κοινωνική προσφορά της στην Πυροσβεστική Υπηρεσία. 

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων