Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 23-Μαϊ-2019 13:48

  Η Ευρωπαϊκή Πίστη στο πλευρό των νεοεισαχθέντων φοιτητών

  Η Ευρωπαϊκή Πίστη στο πλευρό των νεοεισαχθέντων φοιτητών
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Πρόγραμμα υποτροφιών για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Πίστη, στο πλαίσιο των δράσεων της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης. 
   
  Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και επιβραβεύοντας την Αριστεία, θα προσφέρει 5 υποτροφίες των € 1.500 σε ισάριθμούς φοιτητές, οι οποίοι θα πετύχουν τον υψηλότερο βαθμό εισαγωγής στο νέο τμήμα του ΕΚΠΑ "Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών” (ΔΕΟ).
   
  Το Τμήμα ΔΕΟ έχει ως αποστολή την αριστεία στη διδασκαλία και την έρευνα, εστιάζοντας το Πρόγραμμα Σπουδών στο νέο περιβάλλον της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης και δημιουργώντας ευκαιρίες για τους σπουδαστές του μέσω της πρακτικής άσκησης και την στενή σχέση με την επιχειρηματική κοινότητα.  
   
  Η Ευρωπαϊκή Πίστη, τα τελευταία χρόνια έχει εντάξει στο πρόγραμμα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της, δράσεις που αφορούν στην ενίσχυση του τομέα της εκπαίδευσης και της νεανικής επιχειρηματικότητας, ενισχύοντας την πεποίθησή της πως μια κοινωνία δεν γίνεται να ακμάσει αν δεν επενδύσει στους νέους της.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Διαβάστε το ΚΕΦΑΛΑΙΟ
  και ηλεκτρονικά στο

  ReadPoint
  Κυκλοφορεί εκτάκτως
  Παρασκευή 5-Ιουν-2020