Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 14-Μαϊ-2019 17:20

  Euromedica: ΕΓΣ στις 8 Ιουνίου για ανάκληση µελών και εκλογή νέου Δ.Σ.

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της EUROMEDICA θα πραγματοποιηθεί στις 8η Ιουνίου, ηµέρα Σάββατο, κατόπιν του από 25.04.2019 αιτήµατος µειοψηφούντων µετόχων, με αντικείμενο την ανάκληση των µελών του Διοικητικού Συµβουλίου – Εκλογή νέου Διοικητικού Συµβουλίου και την εκλογή Μελών της Επιτροπής Ελέγχου της Εταιρείας.

  Όπως αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση, κατόπιν αποφάσεως του Διοικητικού Συµβουλίου της Εταιρείας "EUROMEDICA ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ – ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ – ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ – ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΟΛΥΪΑΤΡΕΙΑ", που ελήφθη κατά την συνεδρίαση του της 06 Μαϊου 2019, ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ  Οι Μέτοχοι της Εταιρείας σε Εκτακτη Γενική Συνέλευση την 8η Ιουνίου 2019 ηµέρα Σάββατο και ώρα 11.00 π.µ., στην έδρα της Εταιρίας επί της Λεωφόρου Μεσογείων 2 - 4, 3ος όροφος, στην Αθήνα, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων σχετικά µε τα παρακάτω θέµατα ηµερήσιας διάταξης, κατόπιν του από 25.04.2019 αιτήµατος µειοψηφούντων µετόχων:

  Θέµα 1ο: Ανάκληση των µελών του Διοικητικού Συµβουλίου – Εκλογή νέου Διοικητικού Συµβουλίου – Ορισµός των ανεξάρτητων µελών.

  Θέµα 2ο: Εκλογή Μελών της Επιτροπής Ελέγχου της Εταιρείας.

  Σε περίπτωση µη επίτευξης της απαιτούµενης εκ του νόµου απαρτίας για την λήψη απόφασης επί των θεµάτων της ηµερησίας διάταξης κατά την ηµεροµηνία της 8ης Ιουνίου 2019, η Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα συνέλθει εκ νέου σε Επαναληπτική Συνέλευση την 28η Ιουνίου 2019, ηµέρα Παρασκευή και ώρα 11:00 π.µ. στην έδρα της Εταιρείας επί της Λεωφόρου Μεσογείων 2-4, όροφος 3ος, στην Αθήνα.

  Σηµειώνεται ότι δε θα δηµοσιευθεί νέα πρόσκληση για την επαναληπτική συνέλευση σύµφωνα µε το άρθρο 130 παρ. 2 του ν. 4548/2018.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων