Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 14-Μαϊ-2019 11:47

  Συνεργασία της ΕΥ Ελλάδος με τον Κρις Αμιράλη

  Συνεργασία της ΕΥ Ελλάδος με τον Κρις Αμιράλη
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Σε συνεργασία με τον Κρις Αμιράλη προχώρησε η ΕΥ Ελλάδας, καλωσορίζοντάς τον ως αποκλειστικό Στρατηγικό Συνεργάτη των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού. 

  Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο Κρις Αμιράλης θεωρείται πρωτοπόρος στο κομμάτι των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού στην Ελλάδα, με εμπειρία άνω των 30 ετών, έχοντας συνεργαστεί με ηγετικές ομάδες για την υλοποίηση των επιχειρηματικών τους στόχων. Παράλληλα, έχει διεθνή πολυετή εμπειρία στη συνεργασία με Διοικητικά Συμβούλια και ανώτατες διοικητικές ομάδες, υλοποιώντας έργα οργανωσιακού μετασχηματισμού, έχοντας συμβάλει και στην δημιουργία του Non-Executive Directors’ Club στην Ελλάδα το 2016.  

  Ο Κρις Αμιράλης θα συμβάλει στο έργο της ομάδας των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού, προσφέροντας την πολυετή εμπειρία και τις γνώσεις του γύρω από θέματα Διοικητικού Συμβουλίου και ανώτατης διοίκησης, καθώς και οργανωσιακού μετασχηματισμού, επιχειρηματικού προγραμματισμού, καθώς και στη διαμόρφωση στρατηγικής ανθρώπινου δυναμικού επιχειρήσεων και οργανισμών. 

  Η κα Ευτυχία Κασελάκη, Εταίρος στο Τμήμα Συμβουλευτικών Υπηρεσιών, και Επικεφαλής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού & Επιχειρηματικών Μετασχηματισμών της ΕΥ Ελλάδος, δηλώνει: "Είναι μεγάλη μας χαρά να καλωσορίζουμε ως στρατηγικό συνεργάτη τον Κρις Αμιράλη, ο οποίος, με την πολυετή εμπειρία και τις γνώσεις του, θα συμβάλει να αναπτύξουμε περαιτέρω τις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Ανθρώπινου Δυναμικού της ΕΥ Ελλάδος. H εμπειρία του στη συνεργασία με Διοικητικά Συμβούλια, θα συμβάλει στη στρατηγική μας προτεραιότητα ενίσχυσης της ανώτατης διοίκησης, ενώ θα συνδράμει στο έργο του διοικητικού μετασχηματισμού των επιχειρήσεων που απαιτείται για τη νέα εποχή". 
   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ