Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 08-Μαϊ-2019 11:35

  Hempoil: Η εταιρεία επανάσταση στο επιχειρείν με αιχμή την καινοτομία στην αγορά προϊόντων κάνναβης με CBD

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

  Για το όραμα και την ανάπτυξή της εταιρείας μίλησε μεταξύ άλλων ο Χρήστος Μπότσης, δημιουργός της Ηempoil, της εταιρείας επανάσταση στο επιχειρείν με αιχμή την καινοτομία στην αγορά προϊόντων κάνναβης με CBD.  

  Ποιο είναι το όραμα της εταιρείας σας; 

  Στόχος μας είναι να προσφέρουμε σε όλους τη δυνατότητα να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους με έναν εναλλακτικό τρόπο, καθώς τους προσφέρουμε προϊόντα άριστης ποιότητας που προέρχονται από βιολογικά καλλιεργημένη κάνναβη.

  Επιθυμία μας είναι, ταυτόχρονα, να συμβάλουμε στην εξάπλωση της επιστημονικής γνώσης σχετικά με το φυτό, να ξεπεραστούν οι κάθε είδους προκαταλήψεις που το συνόδευσαν άδικα επί χρόνια και στέρησαν από ασθενείς και μη ένα σημαντικό εργαλείο για τη βελτίωση της υγείας τους.

  Έτσι η δράση μας δεν περιορίζεται στην εμπορία των προϊόντων, επεκτείνεται σε μια σειρά από ενέργειες ενημέρωσης του ιατρικού δυναμικού της χώρας, των ασθενών και των απλών φίλων του φυτού.

  Για την επιχειρηματική δράση μας άλλωστε έχουμε βραβευτεί αρκετές φορές με πλέον πρόσφατες την απόκτηση του Βραβείου Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Stelios Foundation το Σεπτέμβριο του '18 και το βραβείο "Most Innovative Concept 2019” που μας απονεμήθηκε από το Franchise Business το Φεβρουάριο του 2019.

  Και στον τομέα του Franchise;

  Η ανάπτυξή μας είναι και στον τομέα του franchise εντυπωσιακή. Αν και ως Hempoil® έχουμε επιλέξει να προχωράμε με βήματα σταθερά και δε μας αφορά μόνο η ταχύτητα αλλά και η ποιότητα της ανάπτυξής μας, σύντομα θα εγκαινιάσουμε το δέκατο τρίτο κατάστημα της αλυσίδας μας στην Ελλάδα.

  Με την οικονομική έκρηξη που χαρακτηρίζει παγκοσμίως τη βιομηχανία της κάνναβης θέλαμε καθώς εμείς αναπτυσσόμαστε να δώσουμε την ευκαιρία σε παλιούς αλλά και νέους συνεργάτες να πορευτούν μαζί μας.

  Τα Hempοil® Shops είναι καταστήματα των οποίων οι ιδιοκτήτες είναι επαγγελματίες ιδιαίτερα καταρτισμένοι στα θέματα της κάνναβης, ικανοί να ενημερώσουν με υπευθυνότητα τόσο τους ασθενείς όσο και τους απλούς λάτρεις του φυτού που μας επισκέπτονται. 

  Δεν συνεργαζόμαστε δηλαδή με απλούς μεταπωλητές, αλλά με καινοτόμους επιχειρηματίες ικανούς να διαχειριστούν με υπευθυνότητα και αξιοπιστία προϊόντα που έχουν και φαρμακευτική χρήση.

  Είναι χαρακτηριστικό ότι μεγάλο μέρος του κόπου και του χρόνου τους οι συνεργάτες μας το επενδύουν στη διαρκή μετεκπαίδευσή τους στις ελπιδοφόρες ανακαλύψεις της επιστήμης σχετικά με τις χρήσεις του φυτού.

  Κι εμείς απ' την πλευρά μας σαν Hempοil® Natural Products, φροντίζουμε να τους στηρίζουμε αφενός μέσω διαρκών μετεκπαιδεύσεων, αφετέρου μέσω της αξιοπιστίας των brand, των εμπορικών ετικετών, που αντιπροσωπεύουμε και απέναντι στις οποίες είμαστε ιδιαίτερα επιλεκτικοί.

  Ποια άλλα θα θεωρούσατε ως διακριτικά πλεονεκτήματά σας στον τομέα του  franchise;

  Προφανώς το ότι είμαστε leader στην αγορά καθώς είμαστε αυτοί που τόλμησαν "να ανοίξουν” στην Ελλάδα τον τομέα της πώλησης προϊόντων κάνναβης.

  Ταυτόχρονα είμαστε αντιπρόσωποι για την Ελλάδα και την Κύπρο κορυφαίων διεθνών εταιρειών (Enecta, Elixinol, Cannacura, Trompetol, Cannabios, Terre Di Cannabis, CBD420, Cali Terpenes, Cali Eliquids) και παρέχουμε τη δυνατότητα στους συνεργάτες μας να αποκτούν εμπορεύματα σε τιμές ιδιαίτερα ανταγωνιστικές.  

  Επίσης έχουμε ήδη στην αγορά 15 διαφορετικά προϊόντα με την επωνυμία "Hempoil Natural Products”.

  Θα μπορούσαμε να επαναπαυθούμε στην αξιοπιστία της Enecta την οποία αντιπροσωπεύουμε, μιας και η Ιταλό-Ολλανδική εταιρεία έχει λάβει διεθνείς διακρίσεις για την ποιότητα των προϊόντων της. Πρόσφατα μάλιστα το έλαιο Κανναβιδιόλης 3% της Enecta ανακηρύχθηκε από το Ισπανικό Παρατηρητήριο Ιατρικής Κάνναβης (OOCM) ως ένα από τα "πλέον τίμια” έλαια όσο αφορά στην αξιοπιστία των στοιχείων που  αναφέρει στην ετικέτα του. 

  Παραμένουμε όμως πάντοτε ιδιαίτερα προσεκτικοί με όλες τα εμπορικά σήματα που αντιπροσωπεύουμε. Φροντίζουμε όλα τα προϊόντα μας να συνοδεύονται από αυστηρούς εργαστηριακούς ελέγχους της ποιότητάς τους. 

  Έτσι έχουμε ήδη πετύχει, όταν κάποιος βλέπει το logo της Hempoil® να αισθάνεται ασφαλής για την ποιότητα των προϊόντων που θα βρει περνώντας την είσοδο του καταστήματος. 

  Επίσης, μιας και η κάνναβη δεν είναι "ένα απλό προϊόν”, αλλά ένα φυτό με χιλιάδες χρήσεις και ιδιαίτερη ιστορία, φροντίζουμε να στηρίζουμε τις ανάγκες των επιχειρήσεων που ανήκουν στην αλυσίδα μας και στους τομείς του marketing και της επικοινωνίας.

  Με αυτό τον τρόπο δημιουργούμε προστιθέμενη αξία σε όλα τα καταστήματα Hempoil®, μια αξία που αφορά εντέλει και το ίδιο το φυτό που συνοδεύει επί αιώνες την πορεία του ανθρώπου με τρόπο τόσο ευεργετικό. 

  Πρόσφατα τοποθετήσατε σε ένα από τα καταστήματά σας και τον αυτόματο πωλητή κάνναβης, υπήρξε μάλιστα και ιδιαίτερος ενθουσιασμός σε σχέση με αυτόν... 

  Πρόκειται για ένα ακόμη διακριτικό επιχειρηματικό πλεονέκτημα που προσφέρουμε στους συνεργάτες μας, πλεονέκτημα ιδιαίτερα χρήσιμο και σε όσους δραστηριοποιούνται σε τουριστικές περιοχές.

  Καθώς ένα τέτοιο μηχάνημα αποτελεί εξ ορισμού μια καινοτομία, οι λάτρεις του φυτού αισθάνθηκαν μεγάλη χαρά και τόσο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσο και στον Τύπο, ο Αυτόματος Πωλητής, αναδείχθηκε σε θέμα που συζητήθηκε ιδιαίτερα. 

  Ανάπτυξη με ευθύνη και βλέμμα στραμμένο στην κοινωνική προσφορά

  Ποιες οι δράσεις σας στον τομέα της εταιρικής ευθύνης;

  Στον τομέα της οικονομίας ενισχύουμε την έρευνα των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων. Πρόσφατα συνεργαστήκαμε μέσω της Enecta με το πρόγραμμα MBΑ International του Πανεπιστημίου Αθηνών, συνεργασία που είχε ως αποτέλεσμα της εκπόνηση της εργασίας ‘Strategic Road Map for Cannabis Cultivation in Greece’.  
   
  Μιας όμως και δίνουμε βάρος στην ενημέρωση τόσο των ασθενών όσο και των απλών καταναλωτών που θέλουν να χρησιμοποιήσουν το φυτό για να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους και την καθημερινότητά τους, δημιουργούμε και στηρίζουμε οικονομικά μια σειρά επιστημονικών σεμιναρίων που αφορούν ιατρούς και ασθενείς.

  Πραγματοποιήσαμε την πρώτη διεθνή διεπιστημονική συνάντηση που έγινε στην Ελλάδα για το θέμα, την Cannabeta, όπου Έλληνες και Ιταλοί επιστήμονες αντάλλαξαν γνώσεις και εμπειρίες σχετικά με την φαρμακευτική αξιοποίηση του φυτού. Συμμετείχαμε ενεργά στην ημερίδα "Ο ρόλος του Αναισθησιολόγου στη θεραπεία με Κανναβινοειδή” που διοργάνωσαν η Ελληνική Αναισθησιολογική Εταιρεία και η Ελληνική Εταιρεία Αλγολογίας.

  Στηρίξαμε την έκδοση του βιβλίου "Οδηγός Χρήσης Φαρμακευτικής Κάνναβης”, ενός εγχειριδίου επιστημονικά τεκμηριωμένου και ιδιαίτερα χρήσιμου σε όσους χρησιμοποιούν το φυτό για ιαματικούς σκοπούς. 

  Ξεκινήσαμε από τη Λάρισα με την ημερίδα Canna Pain τη σειρά των σεμιναρίων μετεκπαίδευσης ιατρών στη χρήση της κάνναβης ως φαρμάκου στη θεραπεία του πόνου. Και συνεχίζουμε με ανάλογες ημερίδες σε όλη την επικράτεια. 

  Όσοι συνδέουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα με το όνομα της Hempoil® ωφελούνται τα μέγιστα από την πολιτική μας στον τομέα της εταιρικής ευθύνης. Με την έως τώρα εμπειρία μας είναι βέβαια ότι η κοινωνία ανταποδίδει απλόχερα την ευγένεια και την σοβαρότητά μας.

  hempoil capital2

  hempoil capital 1

  www.hempoilshop.gr

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ