Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 19-Απρ-2019 14:48

  Η SpotlightPOS βασικός χορηγός στο Outer Walls Festival στην πόλη της Λάρισας

  Η SpotlightPOS βασικός χορηγός στο Outer Walls Festival στην πόλη της Λάρισας
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Σε μια όχι και τόσο συνηθισμένη κίνηση, για Startup εταιρεία, προχώρησε η FinTech Startup, SpotlightPOS η οποία αποφάσισε να χορηγήσει στο μουσικό Outer Walls Festival, στην πόλη της Λάρισας με στόχο, μεταξύ άλλων, να προσφέρει μια μοναδική cashelss εμπειρία στους επισκέπτες του συγκεκριμένου μουσικού φεστιβάλ που θα λάβει χώρα αυτό το Σαββατοκύριακο.

  Σημειώνεται πως η FinTech Startup SpotlightPOS που δραστηριοποιείται στον χώρο της παραγγελιοληψίας και απομακρυσμένης διαχείρισης στον ευρύτερο χώρο του HORECA και της ψυχαγωγίας, έχει θέσει ως στόχο να εδραιωθεί ως το μοναδικό και όχι μόνο στην Ελλάδα, LifeStyle Wallet μέσα από το Spotfolio.App που βρίσκει εφαρμογή σε όλο το φάσμα του κλάδου της HORECA, καθώς επίσης και σε φεστιβάλ, συναυλίες, κατασκηνώσεις, πολυχώρους κ.λπ.

  Όπως τονίζεται και σε σχετική ενημερωτική ανακοίνωση, η SpotlightPOS έχει καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω της το ενδιαφέρον από μεγάλους "παίκτες" του εξωτερικού, γεγονός που συνδέεται με την παρουσία της σε μεγάλα φόρα του εξωτερικού από τα οποία γύρισε στην Ελλάδα με πολλές και σημαντικές διακρίσεις οι οποίες μεταξύ άλλων έχουν δημιουργήσει νέα επιχειρηματικά δεδομένα για την FinTech Startup εταιρεία.

  Μέσα από το Spotfolio.App, στο Outer Walls Festival της Λάρισας, η SpotlightPOS θα παρουσιάσει μια πρωτοποριακά μοναδική εφαρμογή που θα προσφέρει τη δυνατότητα από ένα και μόνο application ο χρήστης να συναλλάσσεται ψηφιακά, σε όλες τις εκφάνσεις των καθημερινών του συνηθειών, σημείων και επιλογών διασκέδασης και κοινωνικής συνεύρεσης. Ουσιαστικά μέσα από το Spotfolio.App η FinTech Startup εταιρεία θα προσφέρει στους επισκέπτες του Outer Walls Festival μοναδική cashelss εμπειρία, ανάλογη με αυτή που έζησαν πέρυσι περισσότερα από 5.000 άτομα στο ADD Festival, καθώς επίσης και σε πλήθος ανάλογων εκδηλώσεων – φεστιβάλ.

  "Μετά τις δυναμικές cashelss εμπειρίες που έχει προσφέρει η Spotlight POS στην Αθήνα μέχρι σήμερα, η εταιρεία μας θα βρεθεί αυτό το Σαββατοκύριακο, στην αγαπημένη πόλη της Λάρισας, το 10οOuter Walls Festival, με το Spotlight Ticketing Service και το νέο Lifestyle Wallet της εταιρείας, το Spotfolio.App. Στo πλαίσιο της χορηγίας της σκοπεύουμε να προσφέρουμε μια μοναδική cashelss εμπειρία σε όλους τους επισκέπτες του μουσικού αυτού διημέρου", ανέφερε σχετικά η Μαργαρίτα Δόμπα, co-Founder της SpotlightPOS.

  Βράβευση στο Sales Excellence Awards 2019

  Τέλος, σημειώνεται πως η FinTech Startup SpotlightPOS πέτυχε σημαντική διάκριση η οποία στο πλαίσιο των φετινών Sales Excellence Awards, στην κατηγορία νεοφυείς και ΜΜΕ στις πωλήσεις κατάφερε να λάβει το ασημένιο βραβείο. 

  Στα Sales Excellence Awards 2019 η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων, σε κάθε κατηγορία, πραγματοποιήθηκε μέσω του online συστήματος αξιολόγησης από τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής και ως εκ τούτου τα βραβεία προέκυψαν από τη βαθμολογία που συγκέντρωσε η κάθε υποψηφιότητα, ανά κατηγορία. Η απονομή του σχετικού βραβείου στην SpotlightPOS έγινε από τον Ιωάννη Καλλίγερο, Προεδρο και CEO της Mercedes Benz Hellas. 

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων