Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 16-Απρ-2019 17:07

  Ψηφιακή άντληση καταθέσεων από την Praxia Bank

  Ψηφιακή άντληση καταθέσεων από την Praxia Bank
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Συνεργασία με τη Raisin, μία από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες συγκέντρωσης καταθέσεων (deposit marketplace) στην Ευρώπη, ξεκίνησε η Praxia Bank, η νέα, ελληνική, ψηφιακή τράπεζα, αξιοποιώντας τα οφέλη και τις ευκαιρίες της διεθνοποιημένης πλέον τραπεζικής αγοράς.

  Στο πλαίσιο αυτό, η Praxia Bank διαθέτει καταθετικά προϊόντα μέσω της Welt Sparen, της πλατφόρμας της Raisin στη Γερμανία, επιδιώκοντας να προσελκύσει καταθέσεις από μία από τις μεγαλύτερες αγορές στην Ευρώπη. Στόχος της Praxia Bank, η οποία θα ξεκινήσει την πλήρη λειτουργία της στην Ελλάδα το φθινόπωρο του 2019, είναι να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ψηφιακές τάσεις και δημιουργούν μία εξελιγμένη τραπεζική εμπειρία.

  Η παρουσία της Praxia Bank σε ένα διεθνές online deposit marketplace αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του επιχειρηματικού της σχεδίου. Μέσω αυτής, η Praxia Bank αξιοποιεί πλήρως την ευελιξία που εξασφαλίζει το  ψηφιακό μοντέλο λειτουργίας της, πέρα από σύνορα, αλλά και τις δυνατότητες της πλατφόρμας της Raisin. Εισάγει έτσι, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μία νέα προσέγγιση στην προσέλκυση καταθέσεων, βασισμένη στην εξωστρέφεια και την καινοτομία.

  Όπως ανέφερε η κα Αναστασία Σακελλαρίου, CEO της Praxia Bank: "Είμαστε μια νέα, ψηφιακή τράπεζα, η οποία επιδιώκει να κάνει τα πράγματα διαφορετικά και να προσφέρει μια πιο απλή και πιο άμεση τραπεζική εμπειρία, με σύμμαχο την τεχνολογία. Καθώς ετοιμαζόμαστε να προσφέρουμε μια σειρά ολοκληρωμένων προϊόντων και υπηρεσιών σε ιδιώτες και σε  επιχειρήσεις με την πλήρη έναρξη της λειτουργίας μας το φθινόπωρο του 2019, ξεκινάμε χτίζοντας την καταθετική μας βάση μέσω της πλατφόρμας Raisin. Συμμετέχουμε με τον τρόπο αυτόν ενεργά σε μια διεθνοποιημένη τραπεζική αγορά, προσφέροντας τα προϊόντα μας πέραν των ελληνικών συνόρων, όπως δεκάδες άλλες πρωτοποριακές τράπεζες σε όλη την Ευρώπη."

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων