Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 15-Απρ-2019 18:00

  Εγκρίθηκε η υποβολή αίτησης στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για την διαγραφή των μετοχών του Υγεία από τον ΧΑ

  Εγκρίθηκε η υποβολή αίτησης στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για την διαγραφή των μετοχών του Υγεία από τον ΧΑ
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Την υποβολή αίτησης από τον Όμιλο Υγεία στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για την έγκριση της διαγραφής από το Χρηματιστήριο Αθηνών του συνόλου των μετοχών ενέκρινε ομόφωνα η Γενική Συνέλευση των μετόχων της Hellenic Health Care. 

  Aναλυτικά η ανακοίνωση: 

  Η Εταιρεία "ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΝ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΝ ΚΕΝΤΡΟΝ ΑΘΗΝΩΝ "ΥΓΕΙΑ" Α.Ε." (στο εξής "η Εταιρεία") ανακοινώνει σύμφωνα με  την ισχύουσα νομοθεσία τα ακόλουθα:

  Α) Την 15η Απριλίου 2019, κατόπιν της από 08.04.2019 ολοκλήρωσης της άσκησης του δικαιώματος εξαγοράς των μετοχών της Εταιρείας σύμφωνα με το άρθρο 27 του Ν. 3461/2006 και δυνάμει της απόφασης 840/15.03.2019 του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία "ΧΕΛΕΝΙΚ ΧΕΛΘΚΕΑΡ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ", ως μοναδική μέτοχος, συνήλθε στα γραφεία της Εταιρείας σε έκτακτη καθολική Γενική Συνέλευση, με μοναδικό θέμα Ημερησίας Διάταξης την έγκριση της υποβολής αίτησης στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για την έγκριση της διαγραφής των μετοχών της Εταιρείας από το Χρηματιστήριο Αθηνών, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 17 παρ. 5 του Ν. 3371/2005,

  Β) Η Γενική Συνέλευση με ομόφωνη απόφαση του εκπροσωπούμενου στη συνεδρίαση ποσοστού 100% επί του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας, ενέκρινε την υποβολή από την Εταιρεία αίτησης στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ("ΕΚ") για την έγκριση της διαγραφής από το Χρηματιστήριο Αθηνών του συνόλου των κοινών ονομαστικών, άυλων μετά ψήφου μετοχών της Εταιρείας, ήτοι 305.732.436 μετοχών ονομαστικής αξίας 0,41€ εκάστης, σύμφωνα με το άρθρο 17 παρ. 5 του Ν. 3371/2005, όπως ισχύει. Παράλληλα δόθηκαν οι απαραίτητες εξουσιοδοτήσεις για την υποβολή της ως άνω αίτησης στην ΕΚ.

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων