Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 08-Απρ-2019 12:34

  Στις αγορές φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας η Πετρογκάζ

  Στις αγορές φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας η Πετρογκάζ
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Την επέκτασή της στις αγορές φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας ανακοίνωσε η Πετρογκάζ, εταιρεία που δραστηριοποιείται στη χώρα μας στον τομέα της εμπορίας υγραερίου εδώ και 65 χρόνια. Σύμφωνα με την σχετική ενημέρωση τα πακέτα προμήθειας δεν περιλαμβάνουν καμία χρονική δέσμευση, ρήτρα ή ακυρωτικά ενώ για την διείσδυση της στην αγορά η εταιρεία θα αξιοποιήσει κυρίως το υπάρχον δίκτυο συνεργατών.

  Το υφιστάμενο δίκτυο στον τομέα του υγραερίου εφοδιάζεται από 12 Εγκαταστάσεις Αποθήκευσης, Διακίνησης και Εμφιάλωσης και συνεργάζεται με 12.000 πρατήρια διακίνησης εμφιαλωμένου υγραερίου. Η Πετρογκάζ έχει εγκαταστήσει πάνω από 15.500 δεξαμενές σε πελάτες Υγραερίου "Χύμα" ενώ παράλληλα τροφοδοτεί 300 πρατήρια υγραερίου AUTOGAS

  Ανήκει στον πολυεθνικό όμιλο Veroniki Holding, με έδρα το Μιλάνο που έχει παρουσία μέσω 32 Εταιρειών σε 9 Ευρωπαϊκές χώρες. Ο τομέας του υγραερίου αποτελεί τον επιχειρηματικό πυρήνα του Ομίλου, ο οποίος δραστηριοποιείται επίσης στους τομείς του Real Estate, των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, της Υγείας, του Ναυτιλιακού Τομέα και στον τομέα υλικών συσκευασίας τροφίμων από ανακυκλώσιμο PET.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων