Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 05-Απρ-2019 11:48

  Δωρεάν WI- FI από τη Wind στο αστικό ΚΤΕΛ της Λάρισας

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Δωρεάν WI- FI από τη Wind στο αστικό ΚΤΕΛ της Λάρισας

  Δωρεάν WI - FI παρέχεται στους επιβάτες του αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας, μετά τη συμφωνία που υπεγράφη μεταξύ της διοίκησης του ΚΤΕΛ και της Wind, για εγκατάσταση ειδικού εξοπλισμού στα 54 λεωφορεία της πόλης.

  "Μέσω αυτής της συνεργασίας, η σύνδεση στο Internet με υψηλές ταχύτητες είναι ήδη πραγματικότητα και στα μέσα μαζικής μεταφοράς, αναβαθμίζοντας έτσι την καθημερινότητα των κατοίκων της πόλης. Με 35.000 νέες εγκατεστημένες γραμμές οπτικών ινών νέας γενιάς, έτοιμες να προσφέρουν στους χρήστες την εμπειρία της σύνδεσης στο διαδίκτυο με υπέρ υψηλές ταχύτητες και τρεις κεντρικές πλατείες με δωρεάν WI - FI, η πόλη της Λάρισας κερδίζει το στοίχημα του ψηφιακού μετασχηματισμού" αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Wind.

  "Το αστικό ΚΤΕΛ Λάρισας, έχοντας πάντα ως προτεραιότητα το επιβατικό κοινό, εγκατέστησε σε συνεργασία με τη WIND δωρεάν WI - FI στα 54 λεωφορεία του στόλου της σε μια προσπάθεια να κάνει την αναμονή αλλά και την μετακίνηση των κατοίκων της πόλης  πιο ευχάριστη και ενδιαφέρουσα. Ήδη, από την πρώτη μέρα λειτουργίας του οι επιβάτες έχουν δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον χρησιμοποιώντας τα δωρεάν δεδομένα για να εξυπηρετήσουν τις καθ' οδόν ανάγκες τους", δήλωσε ο πρόεδρος των Αστικών ΚΤΕΛ Λάρισας Μιχάλης Σακελλαρίου.

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ