Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 05-Απρ-2019 09:57

  Στο σφυρί για δεύτερη φορά τα ακίνητα της Ηλεκτρονικής

  Στο σφυρί για δεύτερη φορά τα ακίνητα της Ηλεκτρονικής
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Της Αλεξάνδρας Γκίτση

  Με τιμή πρώτης προσφοράς "κουρεμένη" κατά 34% βγαίνουν για δεύτερη φορά στο σφυρί ακίνητα της πτωχευμένης Ηλεκτρονικής Αθηνών. Πρόκειται για δύο ακίνητα ιδιοκτησίας της που βρίσκονται στη Γλυφάδα, σε πολυκατοικία επί της Λεωφ. Βουλιαγμένης αρ.117. Η εκποίηση αφορά το κατάστημα, που αποτελείται από έξι οριζόντιες ιδιοκτησίες, στο Α’ υπόγειο, το ισόγειο και το πατάρι, συνολικής επιφάνειας 1.174 τ.μ., με ελάχιστο τίμημα 1.033.252,50 ευρώ και ο αποτελούμενος πολεοδομικά από 15 θέσεις στάθμευσης Α’ όροφος της πολυκατοικίας, με ελάχιστο τίμημα 63.000 ευρώ.

  Η τιμή της πρώτης προσφοράς στον πρώτο διαγωνισμό ξεπερνούσε τα 1,566 εκατ. ευρώ. Το ποσό της εκποίησης, θα διανεμηθεί όπως προβλέπεται από τον νέο κώδικα, ως εξής: το 65% στους ενέγγυους πιστωτές δηλαδή στις Τράπεζες, το 25% στους πρώην εργαζόμενους και στο Δημόσιο και το 10% στους ανέγγυους πιστωτές, ήτοι προμηθευτές, εκμισθωτές, κ.ά.

  Το 1/3 του τιμήματος θα καταβληθεί κατά τη διαδικασία του πλειστηριασμού ενώπιον της Εισηγήτριας και το υπόλοιπο με την υπογραφή της σύμβασης μεταβίβασης με τραπεζικές επιταγές. Η εκποίηση θα γίνει στο Πρωτοδικείο Αθηνών, την πρώτη Δευτέρα μετά την πάροδο 10 ημερών από την τοιχοκόλληση της διακήρυξης της συνδίκου και 5 ημερών από τη δημοσίευση στο Δελτίο Δικαστικών Δημοσιεύσεων του Ταμείου Νομικών και θα επαναλαμβάνεται κάθε επόμενη Δευτέρα μέχρι να εγκριθεί  το τίμημα από την Εισηγήτρια.

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων