Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 04-Απρ-2019 15:49

  Συνεργασία Interamerican – Resolute στη διαχείριση αποζημιώσεων

  Συνεργασία Interamerican – Resolute στη διαχείριση αποζημιώσεων
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Την έναρξη συνεργασίας στον τομέα της διαχείρισης των αποζημιώσεων, σχετικά με την παροχή καλύψεων νομικής προστασίας, ανακοινώνουν η Interamerican και η νέα, εξειδικευμένη στη διαχείριση ζημιών και αποζημιώσεων για ασφαλιστικές και αντασφαλιστικές επιχειρήσεις, εταιρεία Resolute. Η συμφωνία συνεργασίας βασίζεται στην πελατοκεντρική αντίληψη των δύο εταιρειών για μια αποτελεσματική διαμεσολάβηση στη διαδικασία διαχείρισης της ζημιάς - από την αναγγελία και το άνοιγμα φακέλου μέχρι τον διακανονισμό της και την εξώδικη επίλυση της διαφοράς, σε περίπτωση που προκύψει διαφορά. Κοινό στόχο αποτελεί η δημιουργία αξίας από τη συνεργασία για όλα τα μέρη, με πραγματικό όφελος για τον ασφαλισμένο.

  Το πλαίσιο της συνεργασίας Interamerican και Resolute ορίζεται από το κοινό ενδιαφέρον για τις ενδεικνυόμενες πρακτικές σύγχρονης διαχείρισης, ώστε να επιτυγχάνεται ικανοποιητική έκβαση της αποζημίωσης με εξοικονόμηση χρόνου και κόστους και να μην επιβαρύνεται περαιτέρω το ασφάλιστρο. Η συνεργασία θα βασιστεί στην αξιοποίηση της υψηλής τεχνογνωσίας και εξειδίκευσης και την ψηφιακή τεχνολογία των υποδομών για την παρακολούθηση και παραμετρική διαχείριση της ζημιάς, που χαρακτηρίζει τις δύο εταιρείες και επιτρέπει την αυτοματοποιημένη, ανεμπόδιστη και ασφαλή ανταλλαγή και χρήση πληροφοριών.

  Επισημαίνεται ότι το ενδεχόμενο υπηρεσιών της Resolute προς τον πελάτη σε περίπτωση που δεν επιλυθεί εξωδίκως η διαφορά του με την ασφαλιστική εταιρεία και αυτός προχωρήσει σε δικαστική διαμεσολάβηση (mediation), δεν περιλαμβάνεται στην κάλυψη νομικής προστασίας που παρέχεται με το ασφαλιστήριο συμβόλαιο και αφορά σε ανεξάρτητη επιλογή συνεργασίας του πελάτη με τη Resolute. Οι υπηρεσίες της Resolute αφορούν και στην παρακολούθηση της εξέλιξης της δικαστικής πορείας της υπόθεσης σε στενή συνεργασία με τους δικηγόρους και στην ενημέρωση του πελάτη, μέχρι το οριστικό κλείσιμο του φακέλου. 

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων