Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 03-Απρ-2019 17:23

  Τη χορήγηση στεγαστικών δανείων στην Ελλάδα επανεκκινεί η HSBC

  Τη χορήγηση στεγαστικών δανείων στην Ελλάδα επανεκκινεί η HSBC
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Της Νένας Μαλλιάρα

  Στην αγορά της στεγαστικής πίστης επανέρχεται η HSBC Ελλάδος ύστερα από οκτώ χρόνια αποχής από τη χορήγηση στεγαστικών δανείων. 

  Όπως ανακοίνωσαν αρμόδια στελέχη της Τράπεζας σε σημερινή συνάντησή τους με εκπροσώπους του Τύπου, η HSBC, ανανεώνει μια σειρά προϊόντων της, προκειμένου να καλύψει το σύνολο των αναγκών των ιδιωτών πελατών της στην Ελλάδα, από την απόκτηση νέας κατοικίας έως τις σπουδές των παιδιών τους στο εξωτερικό, αλλά και τις καθημερινές τους καταναλωτικές αγορές. 

  Ειδικότερα, η HSBC επανεκκινεί τη χορήγηση των στεγαστικών της δανείων και ανανεώνει την πρωτοποριακή υπηρεσία U Start! (μια ολοκληρωμένη σειρά τραπεζικών υπηρεσιών και λύσεων ειδικά διαμορφωμένη για φοιτητές που σπουδάζουν στο Ηνωμένο Βασίλειο). Ταυτόχρονα, προσφέρει στους πελάτες της το προνομιακότερο επιτόκιο πιστωτικής κάρτας στην αγορά (7,99%), για την πραγματοποίηση νέων αγορών με ισχύ για δύο χρόνια.

  Σύμφωνα με τον Στέλιο Πιρπινιά, Επικεφαλής του τομέα Retai lBanking & Wealth Management και Marketing της HSBC, φιλοσοφία της HSBC είναι η παροχή ολοκληρωμένων τραπεζικών λύσεων στους πελάτες της, με υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση και ευρεία γκάμα προϊόντων που καλύπτουν το σύνολο των οικονομικών τους αναγκών. "Στο πλαίσιο αυτό, ενισχύουμε το προϊοντικό μας χαρτοφυλάκιο προκειμένου να παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους πελάτες μας, οι οποίοι ενδιαφέρονται για μια συνολική σχέση με την Τράπεζά τους".

  Τα νέα στεγαστικά δάνεια της HSBC παρέχουν χρηματοδότηση για την αγορά πρώτης και δεύτερης κατοικίας, ανακαίνιση και μεταφορά δανείων από άλλες τράπεζες. Tα επιτόκια για τα νέα στεγαστικά δάνεια από την HSBC ξεκινούν από 2,75% και θα φτάνουν μέχρι 4%.

  Βασικά χαρακτηριστικά του προϊόντος: 

  Δάνεια για αγορά κατοικίας και μεταφορά δανείων από άλλη Τράπεζα:

  * Χρηματοδότηση έως 70%  της αξίας του ακινήτου και διάρκεια δανείου 15 έτη. 
  * Χρηματοδότηση έως 75% της αξίας του ακινήτου και διάρκεια δανείου 10 έτη. 
  Δάνεια για εργασίες ανακαίνισης:
  * Χρηματοδότηση έως 50% της αξίας της ανακαίνισης, (ποσό δανείου έως 60.000 ευρώ και διάρκεια έως 10 έτη).  

  U Start!

  Η πρωτοποριακή υπηρεσία U Start!, είναι μια ολοκληρωμένη σειρά τραπεζικών υπηρεσιών και λύσεων ειδικά για φοιτητές που σπουδάζουν στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο για τον φοιτητή στο Ηνωμένο Βασίλειο καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών του. Ο φοιτητής έχει τη δυνατότητα να ανοίξει το λογαριασμό UStart! στην Ελλάδα και να εξυπηρετείται με ασφάλεια στα πολυάριθμα καταστήματα της HSBC στο Ηνωμένο Βασίλειο.

  Το πρόγραμμα UStart! παρέχει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών, όπως: καταθετικό λογαριασμό, χρεωστική κάρτα, πιστωτική κάρτα, ιατρική ασφάλιση και ταξιδιωτική ασφάλιση. Δίνει, επίσης, δυνατότητα πρόσβασης στην υπηρεσία Phone Home, η οποία επιτρέπει επείγουσα ανάληψη μετρητών και αντικατάστασης της κάρτας του φοιτητή, εάν χαθεί ή κλαπεί και επανέκδοση του αριθμού PIN της κάρτας. Επιπλέον, με το U Start! ο φοιτητής αποκτά πρόσβαση στην ολοκληρωμένη υπηρεσία Express Banking και μπορεί να εξυπηρετηθεί είτε online μέσω της υπηρεσίας Internet Banking από την HSBC, είτε μέσω της υπηρεσίας Phone Banking από την HSBC (καλώντας από σταθερό ή κινητό). Το πακέτο υπηρεσιών U Start! Παρέχει, επίσης, δωρεάν τη Διεθνή Φοιτητική Ταυτότητα ISIC (International Student Identity Card), η οποία προσφέρει στους φοιτητές πλήθος προνομίων στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ελλάδα αλλά και σε 134 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο.

  Πιστωτικές κάρτες: Το προνομιακότερο επιτόκιο (7,99%) της αγοράς  για νέες 

  Η HSBC ανταποκρίνεται και στις καταναλωτικές ανάγκες των πελατών της προσφέροντάς τους προνομιακό επιτόκιο πιστωτικής κάρτας 7,99% για νέες αγορές με ισχύ για 2 έτη.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων