Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 15-Μαρ-2019 14:07

  Επιχειρηματικό Φόρουμ Ελλάδας-Σουηδίας: "Η μετάβαση στην ψηφιακή εποχή ως το μέλλον της Ελλάδας"

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Το 5ο Επιχειρηματικό Φόρουμ Ελλάδας-Σουηδίας με θέμα "Η μετάβαση στην ψηφιακή εποχή ως το μέλλον της Ελλάδας" διοργανώνει το Ελληνο-Σουηδικό Εμπορικό Επιμελητήριο με τη συνεργασία της Σουηδικής Πρεσβείας. 

  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19 Μαρτίου (ώρα έναρξης 13:00) στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, αίθουσα Level 5A (Λ. Συγγρού 364, Καλλιθέα).

  Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι εργασίες του Φόρουμ θα εστιάσουν στις ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις, στην διάχυσή τους και τις επιπτώσεις τους στην οικονομική ανάπτυξη και στην κοινωνία. 

  Επιπλέον θα διερευνηθούν οι εξελίξεις στην Ελλάδα, σε ότι αφορά στο επίπεδο ψηφιοποίησης, σε σύγκριση με την Σουηδία καθώς και την προοπτική επίτευξης των στόχων που έχει θέσει η Ευρωπαϊκή Ένωση.  Ειδικότερα θα συζητηθούν:

  - Τα πλεονεκτήματα και οι προοπτικές επενδύσεων των επικοινωνιών 5ης γενιάς (5G).

  - Η ετοιμότητα του ανθρώπινου δυναμικού και οι νέες τάσεις στην αγορά εργασίας.

  - Η εξάπλωση της τεχνητής νοημοσύνης και της ρομποτικής.

  Στο 5ο Επιχειρηματικό Φόρουμ Ελλάδας-Σουηδίας θα συζητήσουν κορυφαίοι επιστήμονες, υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, εκπρόσωποι της ακαδημαϊκής κοινότητας και του πολιτικού κόσμου και διαμορφωτές των νέων τάσεων από την Ελλάδα και τη Σουηδία με ειδίκευση σε θέματα τεχνολογίας και ψηφιακού μετασχηματισμού.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων