Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 13-Μαρ-2019 10:53

  Μessaritis Ανανεώσιμες: Αναλαμβάνει νέα έργα συνολικής ισχύος 7,8MW

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Μessaritis Ανανεώσιμες: Αναλαμβάνει νέα έργα συνολικής ισχύος 7,8MW

  Τη σύναψη νέων εμπορικών συμφωνιών πραγματοποίησε η Messaritis Ανανεώσιμες με εταιρίες που δραστηριοποιούνται δυναμικά στο χώρο της ενέργειας. 

  Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το τελευταίο χρονικό διάστημα, προσέθεσε στο χαρτοφυλάκιό της δέκα νέα έργα λειτουργίας και συντήρησης συνολικής ισχύος 7,80MW. Ενδεικτικά, εταιρίες που εμπιστεύτηκαν τη διαχείριση των έργων τους στην Messaritis Ανανεώσιμες είναι οι "FOSTA AE", "ALPHA KAPPA LEADER", "ΚΡΑΤΕΡΟΣ ΑΕ" κ.α.

  Η μακροχρόνια πορεία της εταιρίας στο χώρο της ενέργειας καθώς και το άριστα καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό, αποτελούν σημαντικούς παράγοντες χάρη των οποίων η Messaritis Ανανεώσιμες έχει καταφέρει να παρέχει υψηλού επιπέδου τεχνικές λύσεις και υπηρεσίες συντήρησης στους επενδυτές φωτοβολταϊκών σταθμών με τους οποίους συνεργάζεται. 

  Τα στελέχη της εταιρίας δηλώνουν ιδιαίτερη ικανοποίηση για τις νέες αυτές συνεργασίες, όχι μόνο γιατί τα έργα αυτά έρχονται να προστεθούν στην ευρεία λίστα των έργων που συντηρεί η εταιρία πανελλαδικά, τα οποία ξεπερνούν συνολικά τα εκατόν εξήντα, αλλά και γιατί δείχνει πως ενισχύεται συνεχώς η εμπιστοσύνη των επενδυτών στην τεχνογνωσία και το επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρει. 

  Δεν αποτελεί εξάλλου τυχαίο γεγονός πως οι ήδη υπάρχοντες συνεργάτες αναθέτουν και νέες επενδύσεις στην Messaritis, επενδύσεις που είτε προσέθεσαν στο χαρτοφυλάκιό τους μέσα από κάποια εξαγορά έργου, είτε απέκτησαν νέα έργα μέσα από τις ανταγωνιστικές διαδικασίες της ΡΑΕ.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων