Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 25-Φεβ-2019 11:43

  Η μακροπρόθεσμη αξία των επιχειρήσεων στο επίκεντρο της EY

  Η μακροπρόθεσμη αξία των επιχειρήσεων στο επίκεντρο της EY
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Το Long-Term Value Framework (LTV), που ανέπτυξε ως αποτέλεσμα του "Embankment Project”, για τη μέτρηση της μακροπρόθεσμης αξίας θα παρουσιάσει η ΕΥ σε ανοικτή συνάντηση που διοργανώνει την Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2019, και ώρα 15:00, στα γραφεία της στο Μαρούσι (Χειμάρρας 8Β, 151 25). Το Long-Term Value Framework αποτελεί ένα εργαλείο στα χέρια των επιχειρήσεων για τη μέτρηση των επιδράσεων της δραστηριότητάς τους, που μέχρι σήμερα δεν ήταν δυνατόν να υπολογιστούν.

  Παράλληλα, θα παρουσιαστούν και άλλες μεθοδολογίες μέτρησης και αποτίμησης οικονομικών, κοινωνικών και περιβαλλοντικών επιδράσεων, όπως το Social Return on Investment, καθώς και μελέτες υπολογισμού του κοινωνικο-οικονομικού αποτυπώματος των επιχειρήσεων και οργανισμών.  

  Με αφορμή τη συνάντηση, ο κ. Βασίλειος Καμινάρης, Εταίρος και Επικεφαλής του Τμήματος Διασφάλισης της ΕΥ Ελλάδος και Νοτιοανατολικής Ευρώπης, δήλωσε: "Οι επιχειρήσεις σήμερα συνειδητοποιούν ότι πρέπει να κερδίσουν την εμπιστοσύνη όλων των ενδιαφερομένων μερών, όπως των πελατών, των εργαζομένων, των μετόχων και επενδυτών, των τοπικών κοινωνιών, αλλά και των κρατικών αρχών. Για να το πετύχουν αυτό, θα πρέπει να μετρήσουν και να επικοινωνήσουν αποτελεσματικά τη συνολική συνεισφορά τους στις οικονομίες και στις κοινωνίες όπου δραστηριοποιούνται, καθώς, επίσης, και τον τρόπο με τον οποίο δημιουργούν αξία μακροπρόθεσμα. Στην ΕΥ Ελλάδος, έχουμε εντοπίσει αυτήν την ανάγκη και έχουμε αναπτύξει ένα πλαίσιο μέτρησης της μακροπρόθεσμης αξίας, καταφέρνοντας να μετρήσουμε όσα μέχρι σήμερα δεν μπορούσαν οι οργανισμοί και οι επιχειρήσεις να υπολογίσουν". 

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων