Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 22-Φεβ-2019 11:42

  Στην ελληνική τουριστική αγορά μπαίνει η συμβουλευτική εταιρεία Horwath HTL

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η συμβουλευτική εταιρεία Horwath HTL, με εξειδίκευση στον τουριστικό και ξενοδοχειακό κλάδο, ανακοίνωσε τη δραστηριοποίησή της στην Ελλάδα μέσω του δικτύου της ΣΟΛ Crowe.

  Στην Ελλάδα, η εταιρεία, σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου, θα αναπτύξει όλο το εύρος των υπηρεσιών της, με βασικές από αυτές, το σχεδιασμό και ανάπτυξη ξενοδοχειακών μονάδων, τη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων και τη στρατηγική συμβουλευτική. Ήδη σύμφωνα με την εταιρεία γαλλικό fund προγραμματίζει επενδύσεις, σε πρώτη φάση, ύψους 100 εκατ. ευρώ σε ξενοδοχειακά projects.

  Ο κ. Χαρίλαος Φαλτσέτας, επικεφαλής των συμβουλευτικών υπηρεσιών της ΣΟΛ Crowe δήλωσε σχετικά: "Από το 2002, έτος ίδρυσης της συμβουλευτικής, έως και σήμερα, η εταιρεία μας σταθερά εξελίσσεται σε προτιμητέα επιλογή παρόχου συμβουλευτικών υπηρεσιών για τις μεσαίες ελληνικές επιχειρήσεις, που αποτελούν την ραχοκοκαλιά της Οικονομίας. Αναγνωρίζοντας το μέγεθος του ελληνικού τουρισμού στο ΑΕΠ της χώρας, είμαστε η μοναδική συμβουλευτική εταιρεία που δημιουργεί εξειδικευμένη ομάδα τουρισμού. Ενισχύοντας την φαρέτρα μας με τις συμβουλευτικές υπηρεσίες της Horwath HTL είμαστε βέβαιοι ότι θα κάνουμε για ακόμα μια φορά την διαφορά".

  O κ. Ξενοφώντας Πετρόπουλος, Διευθυντής του ελληνικού γραφείου της Horwath HTL δήλωσε σχετικά: "Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την έναρξη της δραστηριότητάς μας καθώς φέρνουμε στην Ελλάδα την εμπειρία, τη γνώση και τα εργαλεία ενός παγκόσμιου ηγέτη του τομέα της φιλοξενίας. Συνδυάζοντας την αξιοπιστία της ΣΟΛ Crowe και τη μεθοδολογία της Horwath HTL έχουμε δημιουργήσει μια εξειδικευμένη ομάδα η οποία θα προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες 100% εστιασμένες στον τουρισμό με άμεσο στόχο τη δημιουργία απτής αξίας στις επιχειρήσεις του τομέα".

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων