Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 21-Φεβ-2019 13:26

  Παπαστράτος: Νέα γενική διευθύντρια ψηφιακών μέσων η Σοφία Γκουζιώτη

  Παπαστράτος: Νέα γενική διευθύντρια ψηφιακών μέσων η Σοφία Γκουζιώτη
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Σοφία Γκουζιώτη, στέλεχος με πολυετή εμπειρία στον τομέα του ψηφιακού μετασχηματισμού και των τεχνολογικών λύσεων, είναι η νέα γενική διευθύντρια ψηφιακών μέσων στην εταιρεία Παπαστράτος.

  Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, μέχρι τις αρχές του 2019, η κ. Γκουζιώτη εργαζόταν ως Managing Director στην Isobar συμβάλλοντας στο να αναπτυχθεί η εταιρεία από ένα μικρό agency σε έναν πάροχο ολοκληρωμένων ψηφιακών λύσεων, ο οποίος σήμερα αποτελείται από μια διεπιστημονική ομάδα 80 επαγγελματιών στα ψηφιακά μέσα. Νωρίτερα, είχε ηγηθεί του ψηφιακού μετασχηματισμού πολλών εταιρειών, όπως της L'Oreal και της Vodafone, τόσο από την πλευρά του πελάτη, όσο και του agency.

  "Η Σοφία έρχεται με βαθιά γνώση των προκλήσεων και των τεχνολογικών εξελίξεων στο ψηφιακό οικοσύστημα. Σε αυτή τη μεγάλη αλλαγή που επιχειρείται στην Παπαστράτος, πιστεύουμε ότι η φρέσκια ματιά της Σοφίας, και ο πελατοκεντρικός τρόπος σκέψης της θα συμβάλλουν καθοριστικά στους στόχους της επόμενης μέρας μας. Εύχομαι καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα", δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Χρήστος Χαρπαντίδης.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ