Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 19-Φεβ-2019 17:59

  Εστία Επενδυτική: Δεν έχουμε χάσει τον τίτλο της "Espresso"

  Εστία Επενδυτική: Δεν έχουμε χάσει τον τίτλο της "Espresso"
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Σε διάψευση δημοσιευμάτων που την θέλουν να έχει χάσει τον τίτλο της Espresso, προχώρησε με ανακοίνωσή της η Εστία Επενδυτική, συμπληρώνοντας πως δεν τίθεται κανένα θέμα διακοπής έκδοσής της.

  Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή της η Εστία Επενδυτική αναφέρει: 

  "Με αφορμή δημοσιεύματα του τύπου, δηλώνουμε ότι ουδέποτε η εταιρεία μας έχασε τον τίτλο της ESPRESSO και φυσικά δεν τίθεται κανένα θέμα διακοπής έκδοσής της. Η ΕΣΤΙΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ Μ.Μ.Ε. Α.Ε., έχει καταβάλει  κάθε νόμιμη ενέργεια διασφάλισης  της απρόσκοπτης έκδοσης της επιτυχημένης εφημερίδας. Επίσης θα λάβει κάθε νόμιμο μέτρο εναντίον όσων κακόπιστα και παράνομα επιβουλεύονται τον τίτλο της. Η ESPRESSO εκδίδεται από  το 2001 και βρίσκεται  σταθερά στις πρώτες θέσεις κυκλοφορίας στον σχετικό πίνακα των ημερησίων εφημερίδων.  Είναι γνωστό ότι η επιτυχημένη πορεία της έχει ανοίξει την όρεξη κατά καιρούς  πολλών  επίδοξων ΄΄εκδοτών΄΄ να την αντιγράψουν και να την ανταγωνισθούν, χωρίς όμως επιτυχία. Η τελευταία προσπάθεια ξεπερνάει κάθε όριο κακοβουλίας και η προσπάθεια εκδόσεως fake ESPRESSO  αποτελεί απόπειρα πρωτοφανούς εκδοτικής πειρατείας. 

  Όσον αφορά στους δυο φερόμενους ως βασικούς συντελεστές της επιχειρούμενης εκδοτικής απάτης θέλουμε απλώς να διευκρινίσουμε τα εξής: Το βιογραφικό του πρώτου περιλαμβάνει από δημοσιογραφικές αποτυχίες μέχρι διασπάθιση δημoσίου χρήματος. Ο δε έτερος, αφού προσπάθησε ανεπιτυχώς να καταστρέψει την  εφημερίδα της οποίας από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της  ήταν διευθυντής, τώρα προσπαθεί να καταστρέψει την εφημερίδα που τον έκανε διευθυντή. Λυπούμεθα : "Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος".

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων