Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 12-Φεβ-2019 16:25

  Intracom Telecom: Συμφωνία για έργο αναβάθμισης της συνδεσιμότητας της Μητροπολιτικής Αστυνομίας της Βαρσοβίας

  Intracom Telecom: Συμφωνία για έργο αναβάθμισης της συνδεσιμότητας της Μητροπολιτικής Αστυνομίας της Βαρσοβίας
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Το σύστημα μετάδοσης υπηρεσιών ψηφιακής κινητής ραδιοεπικοινωνίας (DMR Simulcast) της Μητροπολιτικής Αστυνομίας της Βαρσοβίας διευρύνει η Intracom Telecom  σε συνεργασία με την πολωνική Xentia, χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα OmniBAS™ ως την επιλεγμένη μικροκυματική ζεύξη για υποστήριξη δικτύου (backhauling). 

  Όπως αναφέρει η εταιρεία σε σχετική της ανακοίνωση, έπειτα από διαγωνισμό που διεξήγαγε η Μητροπολιτική Αστυνομική Διεύθυνση της Βαρσοβίας και έληξε στις 28 Ιανουάριου 2019, η Xentia, σε συνεργασία με την Intracom Telecom, ανέλαβε το έργο για την αντικατάσταση του υπάρχοντος αναλογικού συστήματος μετάδοσης υπηρεσιών ψηφιακής κινητής ραδιοεπικοινωνίας (DMR) στα προάστια της Βαρσοβίας. Μέσω της νέας ραδιοζεύξης OmniBAS™, η Intracom Telecom θα υλοποιήσει υπηρεσίες συνδεσιμότητας για την υποστήριξη του δικτύου δεδομένων των προαστίων, συμπεριλαμβανομένης και της υπάρχουσας κίνησης δεδομένων.

  Συγκεκριμένα, το ήδη υπάρχον δίκτυο OmniBAS™, το οποίο είναι σε λειτουργία από το 2015, θα επεκταθεί περαιτέρω ως ασφαλής λύση για υποστήριξη του συστήματος μετάδοσης υπηρεσιών ψηφιακής κινητής ραδιοεπικοινωνίας (DMR Tier II Simulcast). Επιπλέον, λόγω της πλεονάζουσας χωρητικότητας που προσφέρει η λύση, θα χρησιμοποιηθεί και για άλλες υπηρεσίες, όπως βίντεο (κλειστό τηλεοπτικό κύκλωμα ελέγχου της κυκλοφορίας), PSTD και OST-112, ένα πρόγραμμα που αφορά στην αποκλειστική μετάδοση δεδομένων και κλήσεων εκτάκτου ανάγκης μεταξύ Αστυνομίας και Πυροσβεστικού Σώματος. Παράλληλα, το προηγμένο και πλούσιο σε λειτουργίες σύστημα διαχείρισης δικτύου, uni|MS™, το οποίο είναι ήδη σε λειτουργία, θα αναβαθμιστεί στην τελευταία έκδοσή του για να υποστηρίξει όλο το δίκτυο.

  Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι η οικογένεια μικροκυμάτων προϊόντων της Intracom Telecom προσφέρει χωρητικότητα IP πολλών Gigabit που υποστηρίζει κορυφαίες στην αγορά διαμορφώσεις που φτάνουν μέχρι τα 4096-QAM από 112 MHz κανάλι, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει μια αναπτυσσόμενη και ομαλή μετάβαση σε IP/MPLS αρχιτεκτονική. Η KSP Βαρσοβίας, αξιοποιώντας τις εξαιρετικές δυνατότητες και τις ασυναγώνιστες επιδόσεις του OmniBAS™, στοχεύει στην βελτίωση της επικοινωνίας και της μεταφοράς δεδομένων μεταξύ των Σωμάτων Ασφαλείας σε όλη τη χώρα.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων