Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 13-Φεβ-2019 13:01

  Ideales: Ανάπτυξη με επίκεντρο τον πελάτη

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ο Όμιλος Ideales κατέχει σήμερα ηγετική θέση στην ελληνική αγορά  ιδιωτικής και επαγγελματικής πισίνας, ενώ επεκτείνεται δυναμικά στον κατασκευαστικό κλάδο και στον τομέα των διακοπών υψηλού επιπέδου. Ο Κωνσταντίνος Σταυρίδης  Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, μιλά στο Capital.gr για την επιχειρηματική κουλτούρα της  Ideales και τα επόμενα βήματα.

  Κωνσταντίνος Σταυρίδης  Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ideales

  Συνέντευξη στη Βίκυ Κουρλιμπίνη 

  - Ποια είναι τα στοιχεία που ξεχωρίζουν την Ideales από τον ανταγωνισμό;

  Στόχος όλων μας στην Ideales είναι να προσφέρουμε σε κάθε Πελάτη μας ένα νέο τρόπο ζωής γεμάτο υγεία, απόλυτη χαλάρωση, απόλαυση, χαρά και θετική ενέργεια. 

  Σε όσους επενδύουν σε μια Piscines Ideales | the eco pool® ή σε ένα Ideales Spa, εμείς προσφέρουμε τη γνωστή σε όλους ασφάλεια μιας πολυβραβευμένης εταιρείας που είναι συνώνυμο των λέξεων "πισίνα" και "υδροθεραπεία" εδώ και 30 χρόνια.  

  Προσφέρουμε αξιόπιστα προϊόντα μόνο άριστης ποιότητας σε εξαιρετικά οικονομικές τιμές, αγνοώντας επιδεικτικά το εύκολο κέρδος των φθηνών λύσεων και της κακής ποιότητας.  

  Χαρίζουμε σε κάθε Πελάτη μας αποκλειστικά και μόνο ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η παγκόσμια αγορά. Ένα ακόμα ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα, που μας εκτόξευσε στην κορυφή και εξακολουθεί να καθιστά την Ideales πρότυπη εταιρεία.

  Η κουλτούρα μας είναι απολύτως πελατοκεντρική.  Η επιτυχία μας βασίζεται ακριβώς στην αφοσίωση και στον σεβασμό προς κάθε άνθρωπο που απευθύνεται σε εμάς.  Το Customer Experience που παρέχουμε είναι μοναδικό. Προστατεύουμε τους Πελάτες μας σε κάθε βήμα, το αναγνωρίζουν και το επιβραβεύουν... Το 99,74% των Πελατών μας, μας συστήνει ανεπιφύλακτα.

  - Είστε 100% ελληνικός Όμιλος. Πώς διατηρείτε την ποιότητα των υπηρεσιών σας;

  Η ιστορία μας αποτελεί εγγύηση για την απόλυτη προστασία και ικανοποίηση κάθε Πελάτη μας.  Η επιτυχημένη πορεία του 100% ελληνικού Ομίλου Ideales ξεκίνησε το 1990.

  Το όραμα του πατέρα μου και ιδρυτή της Ideales Στέλιου Σταυρίδη, του Καπετάνιου μας, ήταν μια εταιρεία που το όνομα της και η πορεία της να είναι συνώνυμα με την αριστεία, την ποιότητα, την καινοτομία και την περιβαλλοντική υπευθυνότητα. Με σπανιότατες αξίες, πολλή αγάπη, μεράκι και επιλογή άξιων Συνεργατών, κατόρθωσε αυτό του το μεγάλο όραμα να γίνει πραγματικότητα!

  Η Ideales έχει διακριθεί με πάνω από 100 ελληνικά και διεθνή βραβεία και πιστοποιήσεις και έχει επανειλημμένως αναγνωριστεί για την επιχειρηματική της αριστεία.  Στην Ideales χρησιμοποιούμε καινοτόμες τεχνολογίες και υψηλή τεχνογνωσία και μια πολύπειρη και εξειδικευμένη ομάδα που εργάζεται σκληρά προς όφελος κάθε Πελάτη μας.

  Η ικανοποίηση, η επιβράβευση και η θετική ενέργεια που δεχόμαστε καθημερινά από τα ενθουσιώδη σχόλια των Πελατών μας είναι αυτά που μας γεμίζουν υπερηφάνεια και είναι το καύσιμο για να συνεχίσουμε να τους προσφέρουμε μόνο το καλύτερο!

  - Όλα αυτά τα χρόνια έχετε θέσει στο επίκεντρο της πολιτικής σας τον πελάτη.  Πώς μεταφράζεται αυτό στις υπηρεσίες customer care, την εκπαίδευση των εργαζομένων σας και τα προϊόντα που προσφέρετε;

  Για τον πατέρα μου κάθε ενέργεια μας έπρεπε πάντοτε να έχει στο επίκεντρο της το όφελος του Πελάτη μας.  Σε αυτή τη φιλοσοφία εκπαιδευτήκαμε και σε αυτήν την κουλτούρα συνεχίζουμε δυναμικά.  Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες κάθε ενδιαφερόμενου.  Αναζητάμε την αξιολόγηση και την κριτική και τα μετατρέπουμε σε υπηρεσίες και προϊόντα άριστης ποιότητας που ανταποκρίνονται απόλυτα σε κάθε ανάγκη.
    
  Κάθε υπηρεσία και προϊόν που προσφέρουμε είναι σχεδιασμένα με επίκεντρο τον Πελάτη.  Προσφέρουμε αποκλειστικά υψηλής ποιότητας προϊόντα σε εξαιρετικές τιμές που εγγυώνται διαχρονική επένδυση, εξασφαλίζοντας ότι όσοι μας εμπιστεύονται αφενός δεν θα πετάξουν τα χρήματά τους και αφετέρου θα κολυμπούν ξένοιαστοι σε κρυστάλλινα νερά αντί να "τρέχουν".  

  Σχεδιάζουμε τις μελλοντικές επιχειρηματικές μας κινήσεις με βάση τα "θέλω" των Πελατών μας μεταφρασμένα στις πιο καινοτόμες τεχνολογίες παγκοσμίως. Έτσι είμαστε σίγουροι για την ικανοποίηση και την επιδοκιμασία τους.

  Μα το πιο σημαντικό είναι ότι τη διαφορά την κάνουν οι ξεχωριστοί άνθρωποι μας. Επενδύουμε εμφατικά στους εργαζομένους μας και στη συνεχή τους επιμόρφωση και βελτίωση, που μοναδικό στόχο έχει την ικανοποίηση κάθε Πελάτη μας. 

  Κάθε ένας από τους εργαζόμενους της Ideales δίνει τον καλύτερό του εαυτό για να προστατεύσει και να ικανοποιήσει απόλυτα οποιονδήποτε μας εμπιστεύεται τα χρήματά του, κάνοντάς τον να νιώθει απόλυτα δικαιωμένος που μας επέλεξε.

  - Εκτός από ιδιωτικές, αναλαμβάνετε και επαγγελματικές πισίνες, κολυμβητήρια και fun parks;

  Απευθυνόμαστε σε όλους εκείνους που αναζητούν τη χαλάρωση, που θέλουν να επενδύσουν στην υγεία τους και σε έναν αναβαθμισμένο τρόπο ζωής. 

  Όμως κυρίως απευθυνόμαστε σε όλους εκείνους που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό, είτε με ξενοδοχειακές μονάδες, είτε ενοικιάζοντας το σπίτι τους, που κάνοντας μια σωστή επένδυση επιδιώκουν να αυξήσουν την αξία τους και κυρίως να αναβαθμίσουν το τουριστικό προϊόν της πανέμορφης χώρας μας και την ικανοποίηση των επισκεπτών τους.

  Η τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει η Ideales, αποτέλεσμα της 30ετούς εμπειρίας της,  αξιοποιείται σε εκατοντάδες  πισίνες και σπα κάθε χρόνο σε όλη την Ελλάδα.   Από την πιο μικρή πισίνα μέχρι την πιο μεγάλη πισίνα της χώρας• την πισίνα του Πόρτο Καρράς στη Χαλκιδική, συνολικής επιφάνειας 1.846 τ.μ. με παραλία, η οποία έχει συμπεριληφθεί στο Βιβλίο των Ελληνικών Ρεκόρ. 

  Χάρη στην εμπειρία, στη γνώση και στη μοναδική μας τεχνολογία, υλοποιούμε έργα σε κάθε σημείο της Ελλάδας και σε κάθε χώρο (εξωτερικό, εσωτερικό, ταράτσα κ.λπ.) και χωρίς κανένα απολύτως περιορισμό σε υλικά, μέγεθος ή σχήμα πισίνας.  Είμαστε απόλυτα εξειδικευμένοι στη μελέτη, στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση επαγγελματικών πισίνων, κολυμβητηρίων και aqua parks.  

  Στην Ideales θα βρείτε μια πολύπειρη, άρτια καταρτισμένη ομάδα που θα συνεργαστεί στενά μαζί σας, ώστε να απολαμβάνετε για όλη σας τη ζωή την πισίνα που θα ανταποκρίνεται στις δικές σας, προσωπικές ανάγκες.

  Μπορείτε να απολαύσετε τα έργα μας στο www.ideales.gr, ή στις σελίδες μας στο facebook και στο instagram.

  - Ποια είναι τα επόμενα επιχειρηματικά σας σχέδια;

  Οι πάνω από 100 διακρίσεις και πιστοποιήσεις που έχουμε επιτύχει στην Ελλάδα και στο εξωτερικό μέχρι σήμερα, μας δίνουν ώθηση για ακόμα περισσότερα επιτεύγματα και μια "τρελή" όρεξη να τα κυνηγήσουμε και να τα κατορθώσουμε.

  Γι’ αυτό, με την υποστήριξη των χιλιάδων εκείνων ανθρώπων που επιλέγουν με κλειστά μάτια την Ideales και που τη συστήνουν ανεπιφύλακτα, θέλουμε να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας και να γίνουμε η No.1 εταιρία υδάτινης απόλαυσης και υγείας στην Ευρώπη, παρά τις αντίξοες συνθήκες και τα όποια εμπόδια αντιμετωπίζουμε όλοι μας στην χώρα μας.
   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων