Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 30-Ιαν-2019 16:54

  ΕΛΠΕ: Προσφορά 9.000 λίτρων πετρελαίου για τη θέρμανση του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Κέρκυρας

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Από αριστερά, ο Αντιπρόεδρος της Διοίκησης του ΕΑΚΚ κ. Κώστας Τόμπρος, ο Υπεύθυνος Αθλητικών Δραστηριοτήτων Ομίλου ΕΛΠΕ κ. Γιώργος Καλαφατάκης, ο Διευθυντής Marketing Εμπορίας κ. Σωτήρης Αναστασιάδης, ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων ΕΛΠΕ κ. Γιάννης Κορωναίος, ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Θεόδωρος Γαλιατσάτος και δεξιά ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του ΕΑΚΚ κ. Γιάννης Μακαντάνης.

  Την κάλυψη των αναγκών πετρελαίου θέρμανσης, του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Κέρκυρας (ΕΑΚΚ), με συνολικά 9.000 λίτρα, ανακοίνωσαν σήμερα οι εκπρόσωποι του Ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια ΑΕ (ΕΛΠΕ), σε τελετή που έγινε στο κλειστό γήπεδο του ΕΑΚΚ.

  Η δωρεά του πετρελαίου που εντάσσεται στο πρόγραμμα δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου ΕΛΠΕ, έγινε μετά από πρόταση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων (ΠΙΝ) στον Όμιλο.

  "Ο Όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε., στο πλαίσιο της Πολιτικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, στηρίζει τη νεολαία με πάρα πολλούς τρόπους, από τα Δωδεκάνησα, μέχρι τη Μακεδονία και σήμερα στην Κέρκυρα, προσφέροντας πετρέλαιο θέρμανσης και αθλητικό υλικό" τόνισε ο διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων του Ομίλου ΕΛΠΕ Γιάννης Κορωναίος και προσέθεσε: "Θέλουμε να βοηθήσουμε τη νεολαία, θεωρούμε ότι τα παιδιά είναι το αύριο, χαιρόμαστε που θα γυμνάζονται λίγο πιο ζεστά με τη δική μας συνεισφορά. Συνολικά τα τελευταία χρόνια έχουμε δώσει πάνω από 2.000.000 λίτρα πετρέλαιο θέρμανσης σε σχολεία, δομές και γυμναστήρια, και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Το επόμενο χρονικό διάστημα θα έχουμε την ευκαιρία να αναπτύξουμε και άλλες δραστηριότητες".

  Όπως ανέφερε ο περιφερειάρχης Θεόδωρος Γαλιατσάτος, στόχος της ΠΙΝ, που αποδεικνύεται εμπράκτως, είναι η στήριξη των νέων ανθρώπων και των αθλητικών υποδομών στα Ιόνια Νησιά.

  "Ως Περιφέρεια Ιονίων Νήσων έχουμε πει πολλές φορές και το κάνουμε πράξη ότι για μας το κομμάτι του αθλητισμού, της στήριξης των νέων ανθρώπων και των αθλητικών υποδομών στα Ιόνια Νησιά, είναι ένα κορυφαίο ζήτημα πρώτης προτεραιότητας, που προσπαθούμε με κάθε τρόπο να το υποστηρίξουμε δημιουργώντας ευκαιρίες και δίνοντας δυνατότητες στα νέα παιδιά να αθληθούν και να αναδείξουν τις αθλητικές τους ικανότητες. Αυτό γίνεται και σήμερα εδώ, στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Κέρκυρας.

  Πέρα από τις δικές μας προσπάθειες, μέσα από πόρους της Περιφέρειας, εξελίσσονται σήμερα στην Κέρκυρα πολλά γήπεδα ποδοσφαίρου, το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο, αλλά και η προοπτική των δύο μεγάλων προπονητηρίων - γυμναστήριων, ένα στο Βορρά και ένα στο Νότο. Μέσα από την κοινωνική πολιτική που ασκούν τα Ελληνικά Πετρέλαια, πήραμε αυτή την πρωτοβουλία να αφιερωθεί μία δράση της μέριμνάς τους και στο Αθλητικό Κέντρο Κέρκυρας, ενώ συνάμα δε μένουμε μόνο στο θέμα αθλητισμός, καθώς θα υπάρξουν και άλλες διαστάσεις αυτής της παρουσίας, που έχουν να κάνουν είτε με τη δημόσια υγεία, είτε με ζητήματα του πολιτισμού" επεσήμανε ο κ. Γαλιατσάτος.

  "Τα Ελληνικά Πετρέλαιο και πιο συγκεκριμένα η ΕΚΟ, εδώ και αρκετά χρόνια στηρίζουν το ελληνικό μπάσκετ. Εκτός από υποστηρικτές της Εθνικής Ελλάδος Μπάσκετ, εκτός από "μέγας χορηγός” του All Star Game, είμαστε κοντά και στις υποδομές, προσφέροντας αθλητικό υλικό και δεν θα μπορούσαμε να απουσιάζουμε σήμερα από την Κέρκυρα" τόνισε ο διευθυντής marketing των ΕΛΠΕ, Σωτήρης Αναστασιάδης.

  Από τη μεριά του ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας, προπονητής και υπεύθυνος Αθλητικών Δραστηριοτήτων του Ομίλου ΕΛΠΕ, Γιώργος Καλαφατάκης, αναφέρθηκε στη στήριξη των ΕΛΠΕ στο μπάσκετ, αλλά και ευρύτερα στον αθλητισμό. "Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε όπου μπορούμε. Είμαστε κοντά στο μπάσκετ, αλλά γενικότερα κοντά στον αθλητισμό" είπε κ. Καλαφατάκης.

  Από την πλευρά του, τις θερμές ευχαριστίες του στον Θ. Γαλιατσάτο και στα ΕΛΠΕ, εξέφρασε ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Κέρκυρας, Γιάννης Μακαντάνης.

  Τέλος, μετά το πέρας της εκδήλωσης παράδοσης-παραλαβής των 9.000 λίτρων πετρελαίου στο ΕΑΚΚ και του αθλητικού υλικού στις Ακαδημίες Μπάσκετ, ο κ. Κορωναίος, ανακοίνωσε ότι τα ΕΛΠΕ θα στηρίξουν οικονομικά και τη Φιλαρμονική Ένωση Κέρκυρας "Καποδίστριας" για την επικείμενη παράσταση της στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

  Πηγή: ΑΜΠΕ

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων