Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 30-Ιαν-2019 12:49

  SingularLogic: Διευρύνει τις υπηρεσίες της στον τομέα της Ασφάλειας Δεδομένων

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  SingularLogic: Διευρύνει τις υπηρεσίες της στον τομέα της Ασφάλειας Δεδομένων

  Τις υπηρεσίες στον τομέα της Ασφάλειας Δεδομένων εμπλουτίζει η SingularLogic, μέλος του Ομίλου MIG. Παράλληλα επενδύει στην ανάπτυξη της τεχνογνωσίας της και των δεξιοτήτων των στελεχών της, εντάσσοντας στο portfolio των υπηρεσιών της τις λύσεις ασφάλειας της Check Point Software Technologies, για τις οποίες πιστοποιήθηκε ως 2 Stars Partner.

  Η Check Point Software Technologies είναι παγκοσμίως κορυφαία εταιρεία σε θέματα ασφάλειας διαδικτύου. Παρέχει λύσεις που προστατεύουν ολοκληρωμένα δεδομένα και υποδομές, μειώνοντας το κόστος διαχείρισης αλλά και την πολυπλοκότητα που έχουν τα θέματα ασφάλειας. Ταυτόχρονα, η ευελιξία των λύσεων αυτών, επιτρέπει στους οργανισμούς που τις χρησιμοποιούν να εφαρμόσουν ένα σχέδιο ασφάλειας που να ευθυγραμμίζεται με τις επιχειρηματικές τους ανάγκες.

  Η SingularLogic, αναγνωρίζοντας τη σημαντικότητα της προστασίας των δεδομένων και τους κινδύνους του κυβερνοχώρου, έχει ήδη εντάξει τις λύσεις ασφάλειας της Check Point Software Technologies τόσο στην δική της υποδομή, όσο και σε πελάτες της. 
   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων